HOOFDPAGINA      

donderdag 10 november 2011

Voor het eerst ziet Jolande Sap het goed

Rutte is een opgeblazen oranjebal, die internationaal niet serieus wordt genomen, of woorden van gelijke strekking uitte Jolande Sap, volgens telegraaf.nl Overigens vindt ze Jan Kees de Jager ook een bal gehakt of zoiets.
Dan denk je meteen, dat is voor het eerst dat Jolande Sap de dingen goed heeft gezien. Rutte mist de statuur voor zijn functie. Volgens de Grondwet is het de functie van minister-president, maar mevrouw Van Oranje Nassau kan niet tegen dat woord president dus noemt oranje-politiek Den Haag de minister-president premier en noemt Rutte zichzelf bij voortduring premier. Rutte woont ook niet in het Catshuis, want dat vindt zijn mevrouw ook niet goed.
Een mooie boel tezamen met mevrouw zelf, die plichtsverzuim pleegt tegen art. 74 lid 1eerste zin van de Grondwet over het voorzitten van de Raad van State. Het wordt tijd, dat Jolande Sap zich eens bezig houdt met het plichtsverzuim tegen art. 74 van de Grondwet en de oranje Rutte wijst op zijn plicht mevrouw Van Oranje Nassau te wijzen op haar plicht tot het uitvoeren van art. 74 van de Grondwet. Een Grondwet, die iedereen aan zijn laars lapt, heb je niet veel aan.
Oranje/Groenlinks probeert af en toe nog voor de Republiek te zijn, maar bij de eerste tegenwind kruipen ze weer in hun oranje schulp, fake republikeinen. Gaat een oranjeclub, wat GL nog steeds is, over naar de Republiek, betekent het automatisch, dat hun politiek leider gaat voor President of dat ze een andere kandidaat aanwijzen. Je kunt Van Oranje Nassau namelijk alleen wegstemmen voor een President.
Het is jammer dat een charmante politica als Jolande Sap niet mij maar Van Oranje Nassau steunt. Nu haar mening over Rutte er op duidde, dat haar politiek inzicht begint toe te nemen, kan mevrouw Sap natuurlijk altijd nog Van Oranje Nassau laten vallen en mij steunen voor de Republiek Nederland en President.

1 opmerking:

John H zei

jemig wat een onzin......

Een reactie posten