HOOFDPAGINA      

dinsdag 29 november 2011

President Obama dankt het presidentschap mede aan onze Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden

Van 1776 tot 1783, in de onafhankelijkheidsoorlog, hebben de Amerikanen de Britten verdreven en werd door Jefferson een Grondwet opgesteld, waarvoor onze Unie van Utrecht en onze daarop gebaseerde Republiek der 7 Verenigde Nederlanden, tot voorbeeld diende.
In 1789 werd in Amerika de eerste President ter wereld geïnstalleerd, George Washington. President Obama noemde Nederland, in zijn gesprek met Mark Rutte vandaag, "de belangrijkste bondgenoot van de VS" en dat is zo en is ingegeven door het feit, dat de VS het eerste land waren, dat onze republiek van toen overnam, inclusief een vertaling van de naam, waarna 90% van de wereld volgde. Eerst was er de republiek, onze republiek en toen pas de eerste President op de wereld. Onze republiek van toen is dus het belangrijkste fundament onder het presidentschap van Barack Obama en dat zal hem geïnspireerd hebben tot de uitspraak "geen belangrijker bondgenoot dan Nederland".
Het is voor de Republikeinse Moderne Partij, die onze Republiek van toen vertegenwoordigt, tot opnieuw de Republiek Nederland een feit is, van het grootste belang, dat niet Oranje/Rutte gaan strijken met de eer van onze relatie met de VS. Oranje/Rutte zijn de grootste tegenstanders van de VS of ze behoren zelfs tot de grootste vijanden van de VS. Want, mensen die een koninkrijk willen en republikeinen zijn de grootste tegenpolen op de wereld. De RMP met de Republiek Nederland is de grootste bondgenoot en vriend van de VS in Nederland. Het is maar dat u het weet. De Republiek Nederland heeft in 1789 de grote fout gemaakt niet meteen ook een President te kiezen in de Staten-Generaal. Had onze Republiek dat toen wel gedaan, hadden we nu jiet met Van oranje Nassau gezeten. Aan de RMP de taak, deze fout goed te maken en dat gaat ons lukken.
Behoort u ook tot de vrienden van de VS of tot de tegenstanders/vijanden van Oranje?
Trek uw conclusie. Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten