HOOFDPAGINA      

dinsdag 15 november 2011

Nederlands-Duits renteverschil loopt op naar 3/4% en dat betekent naderend groot onheil voor ons land

Wie nu nog denkt, dat het goed komt met de eurozone en de EU is of een enorme optimist of een enorme domkop, want opnieuw is er een alarmerend signaal en het betreft ons eigen land, dat inmiddels gevaar loopt. Het renteverschil met Duitsland is opgelopen en bedraagt nu 3/4%. Nederland betaald 2,4% en Duitsland nog maar 1,78%.
Nu zijn, behalve Duitsland, zo'n beetje alle eurozone landen in gevaar of in groot gevaar en het is niet langer mogelijk voor deze landen om andere landen te redden, zonder dat ze zelf ten onder gaan. Iedereen kan begrijpen, wat het betekent. De eurozone en de EU zal de Kerst van dit jaar nog net halen, maar die van volgend jaar niet meer. Einde eurozone, einde EU en einde Van Oranje Nassau met hun regime, want die brengen Nederland er niet meer bovenop.
Onze economie kromp het laatste kwartaal met 0,3% en de werkeloosheid steeg in oktober met 17.000 tot 460.000. Een ander belangrijk gegeven in dit verband is, dat het aardgas opraakt en dat gaat 15 miljard per jaar schelen aan inkomsten voor de staat op afzienbare termijn.
We gaan dus moeilijke tijden tegemoet en dan kun je niets doen met een Willem de Zwijger, die alsmaar niets kan zeggen en een boekhouder die zich de premier noemt in plaats van de minister-president.
Ik breng u even in herinnering, dat het IOC aanvankelijk had besloten W.A. Van Oranje Nassau te weigeren, omdat hij niet beschikte over de vereiste contactuele eigenschappen. Ze hadden het eigenlijk goed gezien, want Willem de Zwijger heette niet voor niets Willem de Zwijger en dat werkt door. Later hebben ze hun bezwaar afgevlakt en mocht W.A. Van Oranje Nassau toch lid worden van het IOC, maar van harte ging het niet.
We hebben nu een President nodig voor het er weer bovenop brengen van het land. Steun mij en mijn partij voor President. Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.
Oranje/Rutte begint zich zeer arrogant op te stellen

1 opmerking:

Ron zei

Het verschil in rente tussen Nederland en Duistland is terecht. Nederland heeft een tornhoge private schuld die ook nog eens zeer slecht gedekt is door onderpand. Neem daarbij ook nog de eigenlijk veel te grote bankensector en de financiele vooruitzichten voor ons land zijn allerminst rooskleurig.

Een reactie posten