HOOFDPAGINA      

zaterdag 5 november 2011

Over 10 jaar hebben we de Republiek Nederland

Bondskanseliere Merkel blikte vooruit en stelde, dat de eurozone en de EU 10 jaar erover zullen doen om weer een beetje te herstellen van de schuldencrisis. Zou best kunnen. Het kan ook zo gaan, dat de EU en euro instorten en dat we over 10 jaar de West-Europese unie hebben en een Zuid-Europese Unie, ieder met een eigen munt.
Wat over 10 jaar zeker zal bestaan is de Republiek Nederland. Het gaat namelijk weer helemaal fout met onze bevolkingstoename. Sinds de oranje Wilders/PVV de regering Oranje/Rutte gedoogd is het aantal asielzoekers weer enorm gestegen t.o.v. de tijd kort na Fortuin en nu stijgt ook de immigratie weer explosief.
Het is wel merkwaardig, dat sinds Wilders gedoogt, het land weer wordt overstroomd door asielzoekers en immigranten. Weg met Oranje/Wilders dus en tijd voor de Republiek.
Het is te achterlijk voor woorden om het dichtstbevolkte land van Europa, alsmaar nog voller te stoppen met volk en dan maar roepen dat het nodig is om in onze oude dag te voorzien. Luister niet meer naar dit soort bangmakerij uit het oranje kamp, die louter is bedoeld om hun zakken te vullen. Van Oranje Nassau wordt in Nederland gedoogd sinds 1848, die kunnen dus niets zeggen. In de Eerste en Tweede Kamer hebben ze figuren rond zich heen verzameld, die hun overal in steunen en die kunnen dus ook niets zeggen. Alles moeten de volksvertegenwoordigers goedvinden om hun euro's te blijven opstrijken. Zij vertegenwoordigen niet het volk, maar slechts Van oranje Nassau. Komen er volgend jaar 100.000 asielzoekers naar Nederland en ook nog eens 200.000 immigranten vinden ze het nog goed en komen ze opnieuw met drog-argumenten om geen maatregelen tegen deze explosieve toename van onze bevolking te hoeven nemen. Sinds 1960 steeg onze bevolking met 45% en die van de republiek Duitsland met slechts 14%.
Van Oranje Nassau moet dus eerst vervangen worden door een President, zodat we onze mond weer open kunnen doen en bijvoorbeeld de EU duidelijk kunnen maken, dat ze bij quota voor asielzoekers en immigranten, rekening moeten houden met onze overbevolking. Doen ze dat niet dan gaan we moeilijk doen in de EU. Is daar eenmaal een kentering bereikt heeft het zin om andere maatregelen te nemen. Bijvoorbeeld het afschaffen van kinderbijslag voor derde en volgende kinderen.
De actie Occupy kan niet los worden gezien van de schuldencrisis. Occupy heeft Hyves bereikt en kan daar gewoon doorgaan nu het buiten kouder wordt. De verkiezing van de eerste donkere Amerikaan tot President en daarna alle andere geslaagde omwentelingen op de wereld gingen via Internet. De RMP steunt Occupy van harte, want wij zijn er ook van overtuigd dat het echt anders moet en dat betekent binnen tien jaar na nu de Republiek Nederland of veel eerder, want hoe eerder hoe beter.
Updates:
Wouter Bos denkt dat euro het op den duur wel gaat redden.

2 opmerkingen:

Daan van der Helm zei

Leer eerst maar eens fatsoenlijk Nederlands schrijven voordat je in de mag. Dit artikel is van een tenenkrommende kwaliteit en staat vol met spelfouten. Als je zover bent zullen we ook nog wel eens een kijken naar de inhoudt. Hadden jullie op de middelbare school vroeger geen struikelblokken ?

Ben Van Herwijnen zei

@Daan van der Helm

Goeie vraag.
Het antwoord vind je wel ergens op de site van Republikeinse Moderne Partij

Een reactie posten