HOOFDPAGINA      

maandag 2 mei 2011

President Obama, gefeliciteerd met het neerschieten van Osama Bin Laden


Nine eleven in de Verenigde Staten, 11 september in Nederland. Op 11 september 1996 werd in Nederland het Republikeinse Genootschap opgericht, op 11 september 2001 vonden in de VS de aanslagen plaats op Pentagon en het WTC. Exact dezelfde datum 5 jaar later. Een verband tussen beide kan ik niet bewijzen, maar 5 jaar is een geschikte tijd om een gecompliceerde zelfmoordaanslag, als die van 11/9/2001, voor te bereiden.
11 September 1996 veroorzaakte een schokgolf door Nederland, 11 september 2001 veroorzaakte een schokgolf door de hele wereld. Na 11 september 2001 is de wereld niet meer hetzelfde. Na 11 september 1996 is Nederland niet meer hetzelfde, want op 14 september 2000 werd het Republikeinse Genootschap opgevolgd door de Republikeinse Moderne Partij en de RMP is een rechtstreeks gevolg van de oprichting van het Republikeinse genootschap. Alle landen waar een republikeinse partij werd opgericht werden ook een republiek en dat zal dus ook gelden voor Nederland. De aandacht die Osama Bin Lada met Al Qaida heeft getrokken, nationaal en internationaal, heeft de Republiek Nederland naar de achtergrond gedrongen. Nu, na 10 jaar, de VS erin zijn geslaagd hun grootste belager dood te schieten, zal dat hun imago en gevoel van veiligheid zeker ten goede komen en zal de Republiek Amerika stijgen in aanzien op de wereld. Ook Nederland heeft zijn bijdrage geleverd aan het opjagen van Bin Laden.
De Republiek Verenigde Staten is rond 1777 rechtstreeks overgenomen van onze Republiek der zeven Verenigde Nederlanden, die bestond van 1648 tot 1795, inclusief de naam die ze vertaald hebben overgenomen. Het succes van de VS in de jacht op Bin Laden zal dan ook gunstig zijn voor ons streven naar weer de Republiek Nederland, maar nu met de minister-president en een President. Leve de Republiek!
Update:
Een gevangene in Guantanamo Bay zette de Amerikanen op het spoor naar Bin Landen, telegraaf.nl
Het Amerikaanse volk reageerde natuurlijk uitgelaten op de dood van Bin Laden en men spreekt van een historisch moment voor de VS, bron telegraaf.nl
Voor de CIA is het doodschieten van Osama Bin Laden een grote opsteker, telegraaf.nl
Het op zee begraven van Bin Laden is doordacht van de Amerikanen, omdat zo wordt voorkomen dat zijn graf een bedevaartsoord wordt. De VS zal wel de tegenwoordigheid van geest hebben gehad, te zorgen dat ze genoeg videomateriaal hebben van zijn dood en begrafenis op zee, zodat ze kunnen bewijzen dat Osama Bin laden ook echt dood is.
President Bush, in de VS blijven ze een oud-president President noemen, stak zijn bewondering voor President Obama niet onder stoelen of banken.

17 opmerkingen:

m zei

Welke bron wordt gebruikt die Bin Laden aan 9-11 koppelt ? De FBI 'most wanted' pagina zegt niks over 9-11 bij Bin Laden. Ook Cheney heeft in het verleden al gemeld dat er geen bewijzen zijn dat Bin Laden achter de aanslagen van 9-11 zit. Dus graag de bron onthullen die dat wel bewijst , anders rectificeren.

m zei

PS ; is de Telegraaf een geloofwaardige bron ?

Unknown zei

Er is geen grotere verbinding dan een partij te hebben die totaal onafhankelijk is van politieke invloeden. Het heeft Nederland al eeuwen goed gedaan. Je hoeft op 30 april maar naar al dat oranje te kijken om te zien dat de meerderheid hier achter staat. Ook hebben we kunnen constateren dat ook in de UK er geen republiek zal komen.
Wat is het alternatief? Van Herwijnen of Balkenende als president? Ik moet er niet aan denken.
Lang leve (onze) monarchie!

Ben Van Herwijnen zei

@m
Echte bewijzen zullen er niet zijn, maar Bin Laden heeft zelf staan juichen bij de aanslagen op 11/9/2001 en deze geclaimd, voorzover mij bekend. Tevens is uit getuigenverklaringen van daders de relatie met Al-Qaida gebleken. Bin Laden was de leider van Al-Qaida dus bestond een direct verband. De VS heeft hem achtervolgd om te doden omdat ze hem verantwoordelijk hielden voor de aanslagen op 11/9/2001.

alex zei

@Relinker, naast het feit dat het volk helemaal niet zit te wachten op een achteruitgang van de demcratie door een overstap naar een Republiek. Zal de heer van Herwijnen toch geen President worden dan.

De kans dat het volk massaal zal stemmen op iemand die ervoor zorgt dat Frank de Boer een welbespraakde spraakwaterval laat lijken zal deze tegen geen enkele serieuse kandidaat een kans maken. Zolang hier geen zware mediatraining wordt ondernomen zal zijn droom nooit uit komen.

De meeste pro-republieken gaan ervan uit dat een republiek altijd democratisch is en een monarchie dat niet is. De praktijk wijst echter precies andersom uit. Monarchieën zijn vaak democratischer dan republieken. Het toppunt is dan misschien wel Malaysië waar zelfs de koning gekozen wordt.

PS van Herwijnen, je hebt een schrijffout op je voorpagina bericht.

Ben Van Herwijnen zei

@Alex
Het is geen "demcratie" maar democratie.
Nederland was een oranjedictatuur totdat de Republikeinse Moderne Partij werd opgericht op 14/9/2000 sindsdien is het een democratie en kun
je kiezen uit Oranje of de Republiek.

alex zei

@Ben, dat weet ik wel maar ook een toetsenbord heeft wel eens letters die niet zo goed reageren. een ontbrekende letter is natuurlijk minder erg dan een compleet verkeerd gespelde naam die je op voorpagina van je website zet.

Ik gaf je de hint maar je hebt er niks mee gedaan. Nee je hebt meer energie gestoken in het vinden van het corrigeren van iets wat iedereen kan herkennen als een weggevallen letter.

Praktijk wijst uit dat Nederland al jaren tot een van de meest democratische landen ter wereld behoort. Democratie meet je namelijk niet in de top van het land maar door hoeveel invloed het volk heeft en hoe vrij het is om te zeggen wat het wilt.

Juist het oprichten van een partij als de Republikeinse Moderne Partij is het bewijs dat er geen dictatuur in Nederland is. Jullie hebben daarmee bewezen dat het met de democratie van Nederland eigenlijk al erg goed geregeld is.

Maar Ben ik hoop dat je wat het aan de meedere tips die ik heb gegeven. Tuurlijk kan je je gaan verzetten en over andere punten beginnen maar ik denk dat een media training en het eens goed inlezen in wat de werkelijke gevolgen en nadelen van een republiek kan zijn in plaats van enkel focussen op de goede tijd van de Reubliek (van meer dan 300 jaar terug). Je kan een standpunt pas goed verdedigen als je niet enkel de rooskleurige kant maar ook de nadelen kent. Want ik heb toch al keer op keer bewezen dat jullie kennis op dat gebied ernstig te kort komt of dat jullie daarvoor de ogen afwenden om het niet in te hoeven zien.

Ben Van Herwijnen zei

@Alex
Beste Alex het is leuk dat je zo uitgebreid reageert op onze publicaties, maar lid worden van de RMP heeft pas echt politiek effect.

alex zei

Het heeft geen nut om lid te worden van een partij met oogkleppen op die de situatie in ons land, die eigenlijk best wel goed is, uiteindelijk zal verslechteren.

Net nadeel van te veel democratie is dat een land geleid wordt door de massa, dat klinkt goed maar het werkt verlammend en zorgt voor slechte keuze's. De voorbeelden van mensen die onder druk van democratie uiteindelijk een lan in de problemen brengen zijn simpel te vinden en op te noemen.

Onder druk van de democratie worden kosten voor de overheid verhoogt en de belasting druk verlaagd, geweldig voor korte termijn effecten en om de volgende verkiezingen te winnen maar uiteindelijk zorgt dat enkel voor exact hetzelfde als wat de nederlandse republiek achterliet op hun einde.. Een schuld die enorm is. nederland heeft sinds het einde van de republiek gelukkig nooit meer zo een enorme schuld gehad als toen. Ter verduidelijking: 3 maal het jaar inkomen van een gemiddelde nederlander van toendertijd. Zelfs nu komen we nog niet in die buurt. Daar zouden nog echt honderden miljarden meer schuld bij moeten komen voor we het zo erg krijgen. Maar ik weet zeker dat met jouw republiek als ie er ooit komt dat record gemakkelijk gebroken wordt.

Eigenlijk hebben jullie op die manier ook oranje op de troon geholpen, met een jaar inkomen van over de miljoen had de eerste oranje koning namelijk al het inkomen om Nederland weer op weg te helpen.

Ben Van Herwijnen zei

@Alex

Dan veel plezier in de oranjeclub.

alex zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
alex zei

Nog volwassener, het verwijderen van een reactie. Ik heb geen beledigende teksten gebruikt en toch gaat men over op censuur.

Is het omdat je te veel met je neus op de feiten wordt gedrukt dat wat je wilt niet haalbaar is of omdat je bang bent dat andere mensen het lezen en realiseren dat die Alex eigenlijk gewoon gelijk heeft?

alex zei

PS je had beter je energie kunnen steken in het corrigeren van je schrijffout als je op de hoofdpagina van je site komt. Lijkt me toch niet al te veel moeite om die fout te corrigeren? Er zijn in Nederland zeker 10.000.000 mensen te vinden die hem voor je kunnen aanwijzen als je hem zelf niet ziet. Succes

Ben Van Herwijnen zei

@Alex

Je reactie heb ik verwijderd, omdat het geen zin heeft tegen ons of tegen mij te blijven ageren en kritiek te spuien, dan ga je gewoon naar de oranjeclub, keuze genoeg uit de afdelingen CDA, PvdA, Sp, GL, VVD enz..

alex zei

@Ben die andere oranje partij-en zoals jij ze noemt geef ik net zo makkelijk kritiek, want waar onzin verkondigd probeer ik dit te ontkrachten.

Dat je graag een republiek wilt zien in plaats van de huidige situatie dat is je goed recht, alleen doe het dan op basis van argumenten en niet enkel door zwart makerij van wat oranje is. En alles wat er fout gaat in het land de schuld van Oranje te geven.

Jullie geven de indruk dat jullie de republiek bekijken door een roze bril, en blind zijn voor de gevaren. zolang je de gevaren en de nadelen van een republiek niet goed kan inzien en ondervangen is het onverstandig om er aan te beginnen.

Maar ik hoop voor jezelf dat je wel wat doet met mijn advies want er zit ook zeker wel een advies in mijn opmerkingen verwerkt waar jullie partij flink mee gebaat zou zijn, je kan het helaas niet allemaal meer terug lezen omdat je het verwijderd hebt.

Ben Van Herwijnen zei

@Alex
Toch is dit zinloos. Er zijn drie mogelijkheden of Oranje of de Republiek of emigreren.
Kies eerst eens uit een van deze mogelijkheden en meld je dan opnieuw.

Een Chinees spreekwoord luidt:
“Those that say it can’t be done should get out of the way of those doing it”

alex zei

Je hebt gelijk het is zinloos, de kans dat ik de loterij win (zelfs zonder ooit een lot te hoeven kopen) is groter dan dat jij ooit president van een republiek Nederland zal worden.

maar veel succes met je pogingen maar zolang je niks met mijn advies doet zal je gewoon onderhouden worden door de uitkering die ook door de oranjes wordt betaald. (Als je ze de schuld geeft van alles in het land, wees dan consequent en geef toe dat de Oranjes jouw uitkering betalen, ontkenning is hypocriet).

Een reactie posten