HOOFDPAGINA      

zondag 29 mei 2011

Een nieuwe bacteriologische ramp gaat ons treffen

De gevaarlijke darmbacterie EHEC slaat toe in een niet eerder vertoonde omvang. Telegraaf.nl doet net of het alleen Duitsland betreft. Pas aan het einde van het artikel wordt melding gemaakt van het eerste besmettingsgeval in Nederland. Het gaat om een vrouw die op bezoek was geweest in Duitsland. Je kunt er op wachten, dat de besmetting ook in Nederland grote aantallen slachtoffers gaat eisen en dat ook in Nederland de ziekenhuizen vol stromen en het bloed opraakt.
Het advies van de Duitse landbouwminister Ilse Aigner zondag is nu, om rauwkost als sla, komkommers en tomaten te laten staan. Vis uit blik uit Japan afkomstig kun je ook al niet meer eten door
het gevaar van radioactieve besmetting, kip kun je niet meer eten omdat alle kippen besmet zijn met een bacterie, die de mens immuun maakt voor antibiotica en nu moet daar dus sla, komkommers en tomaten aan worden toegevoegd. In Brabant vallen doden door de Q-koorts en zo kun je doorgaan.
Binnenkort valt er helemaal niets meer gezond te eten.Iedereen weet, dat de overbevolking de belangrijkste oorzaak is van al deze besmettingen, maar niemand doet er wat aan, alleen China. De groei- en bereidingswijze van ons voedsel wordt te kunstmatig en daardoor het voedsel en uiteindelijk wij zelf.
Van mensen die erfopvolging tot het hoogste goed hebben verheven, kun je geen maatregelen voor geboortebeperking verwachten. Republikeinen hebben het makkelijker en zouden kunnen beginnen met het afschaffen van de kinderbijslag voor derde en volgende kinderen. Eerst zal echter asiel en immigratie moeten stoppen of tot een minimum worden beperkt. Willem de Zwijger(Oranje) kan niets zeggen, republikeinen(de RMP) kunnen beginnen met een quotum af te dwingen bij de EU voor asielzoekers en immigranten, want te vol is te vol.
Voor slechts €10 per jaar bent u al volwaardig lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.
Updates op telegraaf.nl:
Spoedoverleg in Nederland over EHEC bacterie
EHEC bacterie al eerder een probleem
'Zwakke' mensen vaak slachtoffer EHEC
Nederlandse komkommers verdacht
In ons buurland: Elf doden, 400 mensen op de intensive care en meer dan duizend mensen ziek
Duitsland vreest meer doden

3 opmerkingen:

erik zei

Het probleem is niet de overbevolking maar de consumptie van veel vlees. Voor de productie van een kilo vlees is wel zeven kilo groente nodig. vijftig procent van de wereldwijde graanoogst wordt geconsumeerd door onze productiedieren. zeventig procent van de wereldwijde oogst wordt geconsumeerd door onze productiedieren.

En trouwens, als je vindt dat de overbevolking het probleem is: nederland is een van de dichtsbevolkte landen ter wereld. Tijd om de hand in eigen boezem te steken.

Maarten van Rossum zei

Israël schijnt vrij leeg te zijn vanwege hun racistische beleid, kunnen de Nederlandse Joden eens geen gehoor geven aan de oproep van hun premier om naar Israël te remigreren. Kunnen wij autochtone Nederlanders hun nepotistische baantjes opvullen, te beginnen met de burgemeester posten van alle grote steden in Nederland.

Anoniem zei

Het is gewoon een bio terroristische aanslag, een uitprobeerseltje en de echte aanval moet nog komen. Niets is zo gemakkelijk als het verspreiden van ziektes. Zet wat zelfmoordterroristen in met een gevaarlijk virus in en laat ze in het openbaar vervoer zo veel mogelijk hoesten. Of zoals met die groenten is gebeurd gooi maar rotzooi over het voedsel heen. Geen vliegtuigen of bommen, de stille dood.

Een reactie posten