HOOFDPAGINA      

maandag 23 mei 2011

Oranje wint opnieuw 100% van alle Eerste-Kamer zetels

Het wordt langzamerhand een eentonig en treurig verhaal, maar opnieuw wint Oranje 100% van de zetels in de Eerste Kamer. Op zich niet zo vreemd want mevrouw Van Oranje Nassau was ook de enige deelneemster, met de haar steunende oranje groeperingen. Moubarak haalde in Egypte 20 jaar lang voortdurend 90% van alle stemmen bij alle verkiezingen. Uiteindelijk moest hij toch het veld ruimen, door de woede van het volk over zijn repressie. Eenzelfde scenario is in Nederland mogelijk, zeker nu de opstand uit Noord-Afrika al is overgewaaid naar Spanje op het Europese vasteland.
De Republikeinse Moderne Partij is de Nederlandse opstand tegen Oranje, maar behalve de politieke top in Nederland en de media weten nog te weinig burgers dat de RMP de Nederlandse opstand is tegen het Oranje regime. Het wachten is dus, tot het Nederlandse volk massaal de RMP weet te vinden.
De RMP bestaat nu 10 jaar en beleefde twee keer een mislukte deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen. Aan landelijke verkiezingen kon de partij door gebrek aan geld en leden nog nooit deelnemen. Nu kan ik mevrouw Van Oranje Nassau daar de schuld van proberen te geven, maar het zit net even anders. De Republikeinse Moderne Partij zorgt sinds 14 september 2000, dat Nederland een echte democratie is, waar u kunt kiezen tussen Van Oranje Nassau met een premier of de Republikeinse Moderne Partij met de minister-president, de Republiek en mijn persoon voor de eerste President.
De keuze is geheel aan u en de argumenten die u ervoor heeft zijn alleen voor uzelf interessant, voor ons is van belang de aantallen die mij en mijn partij steunen met een lidmaatschap of donatie, die tellen mee.
Hoe lang alleen nog van Oranje Nassau deelneemt aan de verkiezingen in ons land, bepaalt u en niemand anders. Word lid van de Republikeinse Moderne Partij voor slechts €10 per jaar, of doneer de RMP.
Update: reken maar dat er door de Oranjeclub met de restzetel zodanig gemanipuleerd wordt dat VVD, CDA en PVV net een meerderheid hebben met 38 zetels.
En dan was er nog een foutje van D66 en een foutje van een VVD'er.
Rutte vindt, dat het kabinet gewoon doorkan Tuurlijk joh toch allemaal Oranje, tenminste nóg.

1 opmerking:

Lucians zei

You can't explain that:
http://udumans.blogspot.com/

Een reactie posten