HOOFDPAGINA      

woensdag 25 mei 2011

Koningin Elizabeth II zet President Obama voor schut


Nog tijdens de speech van President Obama, werd door de Britten hun volkslied ingezet en Britten blijven stokstijf staan tijdens hun volkslied. Vandaar, dat pas na afloop van het Britse volkslied de toast, die President Obama uitbracht, werd beantwoord door koningin Elizabeth II en de andere Britse aanwezigen. Het genante voorval vond plaats tijdens het staatsbezoek van de President van de VS aan Groot-Brittannië.
Ik kan me niet voorstellen, dat het helemaal toeval was, deze manier van doen van de Britten. President en koningin, dat blijft namelijk wringen, om het maar voorzichtig uit te drukken.//

1 opmerking:

Maarten van Rossum zei

Ze zien Obama waarschijnlijk nog steeds als een koloniaal uit de voormalige kolonie, een voormalige kolonie die hun wel uit de shit heeft gehaald in de tweede wereldoorlog. Leuk bijkomend feit, de Britten hebben de leen-pacht wet rekening waarmee ze wapens en middelen kreeg om de Duitsers te verslaan en weerstaan, pas in 2008 afgelost. Zo'b 63 jaar na het einde van die oorlog, dus echt snel zijn ze niet die Engelsen met betalen maar daar hebben meer royals last van.

Een reactie posten