HOOFDPAGINA      

zaterdag 26 november 2011

Wilders heeft gelijk: gegeven onze overbevolking moet de EU Nederland een uitzonderingspositie verlenen voor immigratie en asielzoekers

Wilders is binnen de oranje gelederen de enige, die ageert tegen de instroom van steeds maar weer meer immigranten en asielzoekers en dat verdient steun. Nu noemt Wilders het EU beleid op dit punt "bagger", wat populair klinkt, maar praatjes vullen geen gaatjes. Het nadeel is, dat Wilders vaak bakzeil haalt zodra het er op aan komt en dat dreigt ook nu weer. Hij dreigt met intrekken van zijn steun aan Oranje/Rutte als Oranje/Rutte niet bezuinigt op ontwikkelingshulp. De kwestie van toestroom van immigranten en asielzoekers komt daar nog eens bovenop aldus Wilders.
Geloof maar niet, dat Wilders de boel laat springen als Oranje/Rutte niet aan zijn wensen tegemoet komt. En toch moet aan de blijvende explosieve groei van immigratie en asielzoekers wat gedaan worden en snel. Wilders heeft het te druk met pluche, zijn euro's en oranje, daar valt uiteindelijk geen resultaat van te verwachten.
Het enige alternatief voor dat gedogen van Wilders en het uiteindelijk gedogen van de instroom van asielzoekers en immigranten, door de hele oranjeclub inclusief Wilders, blijft de Republiek Nederland, waarmee we ons harder kunnen opstellen binnen de EU en zorgen voor de uitzonderingspositie op dit punt die we gewoon nodig hebben, omdat we al te vol zitten.
Onderneem actie! Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

1 opmerking:

Verwijderd zei

Welke politieke partij je ook neemt? Er is geen enkele politicus of politieke partij die te vertrouwen valt. Eerst worden er gouden bergen beloofd die gebaseerd zijn op los stuifzand, vervolgens komt men aan de macht en draait men ineens weer 180 graden een andere kant op in de vorm "De minister president deed een ferme plas waarna alles bij het oude bleef" Kortom er veranderd niets en dat dit ook het geval zal zijn bij de Republikeinse Moderne Partij omdat éénmaal aan de macht, de machthebbers de smaak te pakken krijgen en de kiezer de zoveelste keer met open ogen in alle verkiezing,s leugens zijn getuimeld en het gedonder zich wederom opnieuw zal gaan herhalen. Kortom vertrouwen in de politiek is ernstig misplaatst, zeer zeker als de zoveelste partij weer op de misstanden binnen de Nederlandse samenleving gaan inspelen om er politieke winsten mee te behalen.

Een reactie posten