HOOFDPAGINA      

dinsdag 22 april 2014

De oranje-onderdanen ruziën over minder onderdanen van de Marokkaanse koning

Foto: Volkskrant.nl
Ruzie in het koninklijke deel van Nederland en dat bevalt ons wel.
De onderdanen van Willem Alexander ergeren zich aan de onderdanen van de koning van Marokko in Nederland. De ene oranje groep wil minder Marokkanen en een andere oranje groep zegt dat het hun niks uitmaakt, meer of minder Marokkanen.
De oranje meneer Samsom zegt dat hij geen bal gelooft van de uitkomst van de peiling. Bron Volkskrant.
Samsom zet Maurice de Hond hiermee neer als een zwendelaar, die manipuleert met onderzoeksresultaten.
De kans dat Samsom gelijk heeft is overigens zeer groot, want ik heb ook vaak mijn scepsis ten aanzien van DeHond-peilingen. Vooral die over van Oranje Nassau waar 99% beweert zo gelukkig te zijn met Oranje, zulke fantastische mensen en dat soort blabla.

Ik wil de enige echte peiling, een referendum over de staatsvorm. De Republiek waren we al ruim twee eeuwen lang en dat zit nog altijd in onze genen. Van Oranje Nassau wordt slechts gedoogd sinds 18848 en beperkt zich tot feestvieren en dat soort dingen. Het feestvieren en dat soort dingen is natuurlijk niet zo moeilijk en dat gaat hun redelijk goed af, al is Alexander net wat te chagrijnig om feest te vieren, maar dat compenseert zijn echtgenote weer ruimschoots, die voor feestvieren lijkt te zijn geboren.

Echter er moet ook gewerkt worden en de economie moet draaien. Ons land is overbevolkt en we worden bedreigd door de zee.

Daarom, de Republiek Nederland met de minister-president die we al hebben en een gekozen President als staatshoofd.

Steun mij met mijn partij. Breng ons in de Tweede Kamer.
Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP en we zorgen door de druk die we veroorzaken, dat er binnen de kortste keren een referendum plaatsvindt over de Republiek als staatsvorm.

Wil Wilders minder Marokkanen is het beste dat hij de Republikeinse Moderne Partij steunt voor de Republiek. Marokkanen in de Republiek Nederland zullen niet harmoniëren met de Marokkaanse nationaliteit en onderdanigheid aan de koning van Marokko, wat ongetwijfeld zal leiden tot de 'minder Marokkanen' van Wilders.

2 opmerkingen:

Mordanicus zei

Om ons Land tegen den Zee te beschermen, moeten we een Dijk voor de Kust aanlegen: http://www.ikmaakmezorgen.nl/paginas/Krantenartikelen/Nederland_inpolderen.html

Ben Van Herwijnen zei

@Mordanicus

Zelf ben ik fan van de terpendijken voor bescherming van het land tegen de zee. Zie artikel

Een reactie posten