HOOFDPAGINA      

zaterdag 4 mei 2013

Oranje kost ons miljarden en al hun regeringen vallen


De zwendel door Bulgaren en anderen met de toeslagen in Nederland gaat naar schatting een half miljard of meer kosten. De oorzaak is van Oranje Nassau met hun plichtsverzuim tegen de Grondwet, artikel 74 lid 1 eerste zin.
Het plichtsverzuim door Van Oranje Nassau werkt door in alle geledingen wat leidt tot zakkenvullerij, corruptie  en het verzuimen van hun plichten, door bestuurders.
Het jongste voorbeeld is ene mijnheer Weekers, die doodleuk blijft beweren, dat hij niets wist van de massale zwendel met toeslagen.
Deze persoon moet onmiddellijk worden ontslagen uit zijn ambt van staatssecretaris van financiën. Was Weekers op de hoogte, is het een waardeloos figuur, omdat hij er niets aan heeft gedaan. Was Weekers niet op de hoogte is hij alleen al daarom een waardeloos figuur. Alle ambtenaren wisten het en deelde het hem mede en zijn collega van sociale zaken was eveneens op de hoogte.
Assher was dus op de hoogte, maar lichtte zijn collega Weekers niet in en ondernam zelf ook niets. Ook een waardeloos figuur en moet ook meteen ontslagen worden.
Helaas kan het Nederlandse volk niet verwachten, dat deze twee waardeloze figuren ook echt ontslagen zullen worden door hun Oranje collega's. Een minister en staatssecretaris wordt ontslagen, volgens de Grondwet, via een besluit getekend door Willem Alexander van Oranje Nassau en Mark Rutte. Deze lieden beschermen elkaar en hun regime, dus dat kunnen we vergeten.

Update:
De Fyra is het volgende voorbeeld van wanbeleid. Kosten voor de belastingbetaler, een half miljard euro.
Het opnieuw toenemen van het aantal asielzoekers en immigranten kost ook nog eens, naar schatting, 1 miljard per jaar.

Het enige dat rest is gaan voor de Republiek Nederland met de Republikeinse Moderne Partij.
Word LID of DONEER

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is inderdaad de heer Ascher kwalelijk te nemen dat hij de heer Weekers niet heeft geïnformeerd om deze omvangrijke fraude. Echter betwijvel ik het of we iemand moet ontslaan voor het simpele feit hij niet is geïnformeerd door een collega. Verder is het niet aan Willem-Alexander om te bepalen of de heer Weekers danwel de heer Asscher moet aftreden, maar aan de Tweede Kamer.

Ben Van Herwijnen zei

@republicoflagrangia
"Verder is het niet aan Willem-Alexander om te bepalen of de heer Weekers danwel de heer Asscher moet aftreden, maar aan de Tweede Kamer."

Dit ligt ff anders. de Tweede Kamer kan een motie van afkeuring aannemen tegen dhr. Weekers. in de regel treedt een bewindspersoon dan af, maar hij kàn ook gewoon blijven zitten, de 2e K kan hem niet ontslaan.
W.A. v Oranje Nassau en M. Rutte kunnen Weekers wél ontslaan op basis van genoemde artikelen 47 en 48 van de Grondwet.
Als iemand zó faalt met een schade van 1-3 miljard voor de belastingbetaler, moeten W.A. v Oranje Nassau en M. Rutte hun verantwoording nemen en niet eerst de kamer nog een maand laten debatteren, maar gewoon direct ontslaan en een andere staatssecretaris aanstellen.

@republicoflagrangia Je bent plotseling zeer actief met reacties. Op zich zijn wij blij met interactie en ik zal proberen antwoord te blijven geven, maar heb daar niet altijd tijd voor.

Een reactie posten