HOOFDPAGINA      

zondag 2 september 2012

Willem van Oranje Nassau uit kritiek op zijn moeder

In de gelogeerde aap citeert de uitspraak van Willem van Oranje Nassau: 'Het is voor Nederland belangrijk weer op de lange termijn te denken: waar gaan we met dit land naartoe?' En ziet deze uitspraak als mogelijke kritiek op de regering en de 1e en 2e Kamer. In de gelogeerde aap heeft dat ten dele goed gezien, maar Willem van Oranje Nassau uit eigenlijk regelrecht kritiek op zijn moeder.
Sinds de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij op 14 september 2000, slaagde zijn moeder er 6 maal achtereen niet in om geformeerde oranje-regeringen de 4 jaar te laten uitzitten. Zes regeringen in 11 jaar is een gemiddelde regeerperiode van 11/6 = 1 jaar en 9 maanden en ja, dan kun je geen beleid op lange termijn voeren en dat is zeer schadelijk voor het land.
Daarom is het nu tijd voor de Republiek Nederland en een President want de feiten bewijzen, dat hte oranje-regime niet meer werkt.
Nu zijn de oranje-aanhangers in de 1e en 2e Kamer druk bezig met oranje-regering 7 voor te bereiden. U gaar daar naar zitten kijken voor Jan met de korte achternaam, want ook oranje-regering 7, sinds de RMP bestaat, is gedoemd vroegtijdig te sneuvelen. ga daarom alvast niet meer stemmen voor Jan met de korte achternaam en besteed een paar euro's aan de RMP zodat we de volgende keer kunnen deelnemen aan de verkiezingen en zorgen dat de Republiek en een President er komen na een referendum.
Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten