HOOFDPAGINA      

vrijdag 21 september 2012

De belachelijk hoge uitgaven van Van Oranje Nassau moeten geheim blijven. Afzetten deze lieden

Opnieuw is er trammelant over de torenhoge uitgaven door Van Oranje Nassau van ons geld. HLB.be publiceert de weigering van Rutte om RTL inzage te verschaffen in de kosten van Van oranje Nassau.
RTL wilde deze inzien op basis van de wet openbaarheid van bestuur. Volkomen terecht natuurlijk en RTL gaat dan ook in beroep tegen de weigering van de oranje-Rutte.
 RTL is Duits eigendom en die hebben, met hun Bondsrepubliek, een hele andere positie ten opzichte van van Oranje Nassau dan de NL zenders.
RTL heeft het vermogen en durft zich dan ook zeer kritisch op te stellen ten aanzien van ons politieke bestel. Al menigmaal eerder had RTL resultaat met goede journalistiek op dit vlak.
Het enige dat RTL tot nu toe fout doet is de Republikeinse Moderne Partij niet in beeld brengen, want de RMP is nog altijd de grootste politieke verandering in Nederland sinds de invoering van de minister-president in 1945. De RMP is met onze Republiek een goede buur voor Duitsland. Gegeven onze wederzijdse economische belangen is dat van essentiëel belang.
Afzetten deze lieden met dit totaal uit de hand gelopen mondaine geld verslinden. We hebben ze nergens voor nodig. De ouderen, die nog sentimenteel zeuren over vroeger en de 'gouden koets' sterven uit, wij moeten verder en dat gaat niet met de Van oranje Nassaus. Alle regeringen sneuvelen sinds de RMP werd opgericht op 14 september 2000.
Laat u niet bang maken door de Oranjes en ga met ons voor de Republiek. Leve de Republiek.
Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten