HOOFDPAGINA      

vrijdag 28 september 2012

Een atoomoorlog dreigt tussen de islam en de joden/christenen

Benjamin Netanyahu trok een rode streep op een tekening in de vergadering van de VN. Daarmee aangevende dat overschrijding van de gevarenzone door een Iraanse atoombom nabij is en gestopt dient te worden.
Gegeven de dreigende taal van de Iraanse President richting Israël, waarbij hij zelfs spreekt over vernietiging van Israël, omdat Israël geen bestaansrecht heeft in hun regio, is de angst van Netanyahu en het volk van Israël volkomen gegrond.
De haat en agressie van Iran richt zich eveneens tegen de VS. De VS is de grote meerderheid christen, verdeel over protestant en katholiek..
Het gaat Iran zeker lukken een atoombom te produceren en ik ben niet zo onnozel te denken, dat Iran alleen werkt aan vreedzame atoomprojecten. Iran beschikt al over de nodige midden-lange-afstandsraketten om een atoombom te lanceren richting Israël. De conclusie is, dat een regelrechte atoomoorlog dreigt tussen Iran en Israël. De VS zullen Israël steunen en mogelijk zelf Iran plat bombarderen. De opstelling van Rusland in een dergelijk conflict is cruciaal voor de rest van de wereld. De ervaring leert dar de Russen zich vaak afzijdig houden, maar een garantie daarop bestaat niet. Iran bedreigt de Russen niet, terwijl de Russische orthodoxe kerk toch ook een soort christenen zijn. Zodra Iran lang-afstandsraketten heeft, is het allemaal nog erger.
Een echte godsdienstoorlog dreigt derhalve tussen de islam en de joden en christenen
De Amerikanen moeten over een paar weken hun nieuwe President kiezen. President Oabma is een zachtmoedig persoon met een sociaal hart en een halve Islamitische en een halve christelijke achtergrond. Uitdager Mitt Romney is christen, lijkt een stuk harder en oogt nogal zakelijk. Dat de VS de juiste man kiest voor dit conflict en dat is degene die het conflict in het voordeel van de joden/christenen weet te beslechten, of een coëxistentie tussen de drie geloven weet te bereiken.
Overigens is ook de Islam een afgeleide van het Jodendom en ja, niemand overtreft het origneel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten