HOOFDPAGINA      

zaterdag 1 september 2012

Ondernemertje spelen met belastinggeld moet afgelopen zijn

Sinds het overlijden van Drees in 1988 is alle soberheid bij de overheid en alle sociale controle verdwenen.
Veel te hoge salarissen in overheids- en semi-overheidsdiensten van aanhangers van Van Oranje Nassau, die ook nog eens ondernemertje spelen met belastinggeld en zo hun zakken extra vullen. De staat en dus de belastingbetaler is de dupe van dit vaak corrupte gedrag.
De corruptie heeft zo kunnen toenemen, omdat nieuwe generaties dachten erop los te gaan feesten met een jonge koning en een 'premier'. Helaas dàt feest gaat niet door.

Drees was de verpersoonlijking van de in 1945 ingevoerde minister-president en van Oranje Nassau dacht: "Drees is dood, die minister-president vergeten ze wel en dan maken wij daar wel 'premier' van".
Tijdens het leven van Drees werd de minister-president nog opgenomen in onze Grondwet, dat was in 1983 en in 2000 werd de Republikeinse Moderne Partij opgericht om de lijn door te trekken naar de Republiek Nederland met de minister-president en een President.
Zelf was ik lang ambtenaar en de grens tussen ondernemer en ambtenaar was altijd helder en duidelijk. Besteding van belastinggelden was altijd aan een politieke besluitvorming en controle onderworpen en ondernemersrisico's nemen hoorden niet thuis bij de (semi)overheid. De RMP zorgt ervoor deze regel opnieuw wordt ingevoerd en gehandhaafd.
Bent u ook voor orde, gezag en een eerlijke overheid?
Word lid van de Republikeins Moderne Partij of doneer de partij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten