HOOFDPAGINA      

maandag 28 april 2014

Superster Maxima

Twee keer in één week wereldnieuws. de eerste keer door zelf een SUV te besturen en zonder benzine te staan in België en de tweede keer door een oranje burgemeester, die aan haar kont zat. Wij van de Republiek en de internationale media vonden het prachtig.
Koningin Elizabeth, toch zo'n beetje de bazin van de Oranjes, zal het 'discoqueen' gedrag van Maxima niet zo waarderen. Bovendien trekt zij op deze wijze meer internationale aandacht dan koningin Elizabeth zelf en dat zal aan de overkant van de Noordzee ook zeker niet in goede aarde vallen.

Haar superster status zal zeker ook haar huwelijk laten ploffen, want Willem Alexander kan zich een plaats in de schaduw van superster Maxima niet veroorloven.

Tijd voor de Republiek met de eerste President, daar past glamour beter bij dan bij, wat eigenlijk van huis uit, een ouderwetse, stijve en degelijke monarch moet zijn. Hollywood ligt niet toevallig in de VS.

Update 17 juni 2014:
De superster status van Maxima begint in de oranje-kringen ergernis op te roepen. Lees dit artikel op de site van het reformatorisch dagblad en dit verhaal van de NOS.

Haar jongste flirt met President Obama is in het oranjekamp helemaal in het verkeerde keelgat geschoten.1 opmerking:

JazztheorieDummies zei

Ja, ze steekt WA in alle opzichten naar de kroon, pardon, troon !

Een reactie posten