HOOFDPAGINA      

zaterdag 29 december 2012

Herstel de Republiek site is fake

De site Herstel de Republiek is FAKE. Ze schrijven aan de lopende band anoniem artikelen over Van Oranje Nassau en gaan vervolgens met iedere Tweede Kamerverkiezing stemmen op de lieden, die nadat ze hun stem binnen hebben, trouw zweren aan Van Oranje Nassau.
Het zijn dit soort fake-republikeinen, die ervoor zorgen dat Van Oranje Nassau aan de macht blijft. Vermoedelijk worden, ze via een of andere familie-stichting, betaalt door Van Oranje Nassau , om op deze wijze een quasi verzet te plegen tegen hun regime en daarmee de Republikeinse Moderne Partij, de eerste republikeinse partij in NL, die gaat voor het echte, de weg naar de Tweede Kamer te versperren.

Update 16/8/2013:
De site "Herstel de Republiek" waar dit artikel over gaat heeft het bijltje erbij neergegooid een half jaar geleden. Het was ook een zinloos gezeur over de Oranjes.
Update 31/3/2014:
Inmiddels is herstel de republiek een Wordpress blog geworden, waar doelloos in algemene zin over politiek wordt geschreven.

De Republikeinse Moderne Partij gaat gewoon door tègen W.A. v. Oranje Nassau en wil hem via een referendum zo snel mogelijk wegstemmen.
Steun ons!


Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn probleem met "herstel de republiek" is niet zozeer dat zij een "fake"club is, als wel het simpele feit dat het een vergaarbak is van allerlei onzinnige complottheoriën. Dit soort sites geven het republikeinse gedachtegoed een slechte naam.

Ben Van Herwijnen zei

@republicoflagrangia
de oorspronkelijke site Herstel de republiek is opgeheven.
De anonieme schrijver werd toch te moe van al dat geleuter over Van Oranje Nassau blijkbaar.

Anoniem zei

Uit princiepe weigerde ik die site te bezoeken (om zo mijn gezonde verstand te bewaren). Het is goed nieuws dat die site is opgedoekt.

Unknown zei

jammer was prima site ,Oranje is helemaal geen oranje maar sinaasappel .

Een reactie posten