HOOFDPAGINA      

dinsdag 4 december 2012

Wantoestanden in het oranje-regime moeten niet door hun zelf maar door de Republikeinse Moderne Partij onderzocht worden

Het ene corruptieschandaal in het oranje-regime na het andere. Inmiddels te talrijk om op te sommen, maar het laatste grote schandaal is Amarantis. Op basis van alle berichtgeving heb ik geconcludeerd, dat er corruptie is op menige andere grote scholengemeenschappen en menige woningcorporatie. Zelfs bij de provincie Noord Holland was sprake van corruptie door een bestuurder. Ook burgemeesters blijken nog al eens hun zakken op onheuse wijze te vullen met euro's.
De oranje-hofnarren in de Eerste en Tweede Kamer reageren dan namens mevrouw geschokt en nog een geschokt, maar doen natuurlijk niets, omdat alle schandalen onder hun toeziend oog hebben plaats gevonden en zij zelf dus mede schuldig zijn.
Mevrouw zelf doet nooit wat. Mevrouw pleegt plichtsverzuim tegen artikel 74 lid 1 van onze Grondwet, maar probeert zich nog wel te verschuilen achter de ministeriële verantwoordelijkheid uit de vorige eeuw in dezelfde Grondwet.
Per 14 september 2000 werd de Republikeinse Moderne Partij opgericht en die doet niet aan koning, koninkrijk en ministeriële verantwoordelijkheid. De RMP heeft als statutaire doelstelling de Republiek Nederland met een gekozen president. De minister-president die we al hebben is daarbij onze opstap.
De interne onderzoeken die het Van Oranje Nassau-regime naar de eigen corruptie laat uitvoeren stelt niets voor. Nugaat Femke Halsema onderzoek doen naar Amarantis, maar dat is ook weer een oranje zelfonderzoek. Het zijn allemaal lieden die ooit trouw hebben gezworen aan Van Oranje Nassau en daarvioor euro's en een lintje ontvingen. Het enige dat ze doen is alles onder de tafel vegen om namens van oranje Nassau door te kunnen gaan met de belastingbetaler te belazeren en te bestelen.
Onderzoeken naar corruptie door het Van Oranje Nassau-regime moeten worden uitgevoerd door de Republikeinse Moderne Partij, de enige
oppositie in Nederland tègen het Van Oranje Nassau-regime met mevrouw voorop.
Volg uw politiek voorkeur, kies partij, kies voor de RMP om voor eens en voor altijd de oranje-corruptie te stoppen!!! Meld u nu aan:
Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten