HOOFDPAGINA      

zaterdag 1 december 2012

Corrupte bestuurders vervolgen

De media boycotten de Republikeinse Moderne Partij en daardoor tiert de corruptie welig. Ga maar na, sinds het overlijden van Drees in 1988 heeft het oranje-regime eigenlijk een soort alleenheerschappij, omdat er niemand is die er tegenin gaat.
De enige oppositie tegen het oranje-regime, de Republikeinse Moderne Partij, wil meteen de Republiek Nederland met een vergaande sociale controle maar vooral ook weer een controle door de Eerste en Tweede Kamer op excessen in de maatschappij en directe maatregelen daartegen. En dan niet met halfzachte convenanten, maar met handhaving van wetten
Het laatste corruptie schandaal betreft de giga scholengemeenschap Amarantis waar bestuurders zo corrupt waren, dat de hele organisatie ontbonden moest worden. Ik vind dat de corrupte bestuurders strafrechtelijk vervolgd moeten worden.
De oranje hofnarren in de Tweede Kamer roepen om het hardst dat ze geschokt zijn door een rapport over de corruptie bij Amarantis, naar dat schijnheilig gedoe kennen we nu wel. Vervolging moet en zal plaatsvinden.
Landgenoten stop met uw steun te verlenen aan het corrupte oranje-regime. Ga niet mer stemmen op die quasi politieke partijen in de eerste en Tweede Kamer die allemaal trouw hebben gezworen aan Van Oranje Nassau en in ruil daarvoor hun zakken mogen vullen met euro's van uw en mijn belastinggeld.
Steun mij voor de Republiek Nederland en een President. iedereen gelijke kansen en de macht aan het volk.
Word lid van de RMP of doneer, zodat u de volgende verkiezingen op de RMP kunt stemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten