HOOFDPAGINA      

donderdag 6 december 2012

Het Van Oranje Nassau-bewind is corrupt

We kunnen er niet langer omheen, het Van Oranje Nassau-bewind is corrupt, want bijna dagelijks komt er wel een of andere corruptie binnen hun regime naar buiten. Dan zit, sinds de Republikeinse Moderne Partij werd opgericht op 14 september 2000, ook nog eens geen enkele oranje-regering de 4 jaar uit en dat brengt het land grote schade toe. Ze zijn nu bezig met oranje-regering nr. 7 vroegtijdig te laten vallen en dat gaat hun zeker lukken gegeven de belabberde start met de zorgpremie en nu het aftreden van Co Verbaas, wegens opnieuw, vermeende fraude met declaraties.

De situatie in ons land is zo, we gaan òf verder met Van Oranje Nassau en een koninkrijk met een premier òf met de Republikeinse Moderne Partij met de Republiek Nederland, een President en de minister-president die we al hebben.
Een referendum is nu absoluut nodig, zodat het Nederlandse volk beslist wat het wordt. Het is ten slotte nog altijd de macht aan het volk, al sinds 1848.

Het spreekt vanzelf, dat bij een ruim VOOR van het volk voor de Republiek Nederland, alle bestaande groeperingen in de Eerste en Tweede Kamer, in plaats van trouw zweren
aan Van Oranje Nassau, de RMP kunnen steunen met de Republiek Nederland en een President.

Zelf heb ik een achtergrond van 20 jaar accountancy en ben ik wars van corruptie. Steun mij met de RMP
Lid van de RMP of doneren.

Update 8/12/2014:
De NOS besteedde in het 20,00 uur journaal van 8 december 2012 aandacht aan de oranje corruptie, zonder Oranje te noemen natuurlijk en ze publiceerde het op hun website, zie Raadsleden bezorgd over integriteit
Het is natuurlijk gek, dat leden het oranje-regime bezorgt zouden zijn over corruptie door hun zelf. Krankzinnige gezwam, dat we voor kennisgeving zullen aannemen, maar ze hebben blijkbaar in de gaten dat ze verkeerd bezig zijn. Zelf zullen ze het niet beëindigen, dus dat zal de RMP moeten doen en dat kan alleen maar met uw steun. Nogmaals Lid van de RMP of doneren.
In navolging van de 'superfamilie' Van oranje Nassau, gedragen zich hun aanhangers eveneens als een soort olie-sjeiken. In NH lieten zes gedeputeerden zich sinds hun aantreden in 2011 rondrijden in tax's voor een half miljoen euro.

Update 17/4/2014:
De accountants van KPMG worden verdacht van een miljoenenfraude bij de bouw van hun nieuwe kantoor. Lees verder...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten