HOOFDPAGINA      

woensdag 2 januari 2013

De Argentijnse Justitie gaat een onderzoek doen naar misdaden door Zorreguieta

Een deel van Nederland loopt nog altijd te juichen voor de dochter van voormalig junta-lid Zorreguieta, die vermoedelijk mede schuldig is aan de dood van diverse onschuldige burgers.
Wij van de Republikeinse Moderne Partij, willen natuurlijk toch de Republiek Nederland met een gekozen President, dus daarom interesseert Zorreguieta en diens dochter ons niet. Wel is het zo, dat een veroordeling van Zorreguieta in Argentinië de vestiging van de Republiek NL enorm zal bespoedigen en dat is voor ons wel van belang.
Te hopen, dat de Argentijnse Justitie zich naar behoren van haar taak kwijt en dat het geen flut-onderzoek wordt met de bedoeling een schuldig persoon vrij te spreken, om diens relatie met Van Oranje Nassau.
Argentinië schroomde eerder niet Videla te veroordelen
Het zou mooi zijn als mevrouw straks haar familie-showtje over erfopvolging binnen de Oranje-club moet opvoeren terwijl er een strafzaak loopt tegen Jorge Zorreguieta.
Het Nederlandse volk zou er goed aan doen nu eindelijk eens te stoppen met juichen voor alle wandaden en vermoedelijke wandaden, die de familie Van Oranje Nassau en hun naasten pleegden, hun te laten voor wat ze zijn en te kiezen voor ons met de Republiek Nederland. Genoeg fatsoenlijke Nederlanders, die het vermogen hebben President te worden en het land goed te leiden gedurende een ambtstermijn van 5 jaar. Daarna kan het volk in een Presidentsverkiezing bepalen, of de President het goed heeft gedaan en hem een tweede en tevens laatste termijn geven of een nieuwe President kiezen.
En de lieden, die dan nog willen beweren, dat Maxima er niets aan kan doen, ook links laten liggen, want Maxima heeft haar rijkdom, opleiding en positie helemaal te danken aan de deelname van haar vader aan de Videla junta, met honderden doden.
Stop ook met zeuren over de stabiliteit van Oranje, want 6 regeringen zaten de 4 jaar niet uit sinds de RMP bestaat en maakt Oranje de chaos in NL steeds groter. Stop ook met zeuren, dat Van Oranje Nassau een sprookje is. Een sprookjeshuwelijk kunnen wij ook evenals kinderen verwekken en een sentimenteel traantje wegpinken. Voor alle overige sprookjes gaan we naar....De Efteling !!!
Sluit u aan bij ons voor de Republiek.
Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten