HOOFDPAGINA      

woensdag 23 januari 2013

Van Oranje Nassau wil hun regime redden door met de Britten uit de EU te treden


Ook in Nederland gaan al stemmen op voor een referendum over het EU lidmaatschap en de euro. In de Tweede en Eerste kamer is nog geen meerderheid voor een referendum, maar dat kan snel veranderen.
Nu is het zo, dat een meerderheid van het Nederlandse volk, volgens peilingen van de Hond, voor in de EU blijven en voor behoudt van de euro zou stemmen, maar ook dat kan veranderen. Bovendien zijn de peilingen van de Hond nogal onbetrouwbaar.
Mevrouw Van Oranje Nassau en koningin Elizabeth II kunnen niet leven met het gegeven dat ze volgens het verdrag van Lissabon beide gewoon onderdaan zijn van de EU, vrijwillig weliswaar maar toch en dat kan natuurlijk niet. Daarom willen ze van de EU af.
Mevrouw en koningin Elizabeth II zullen er dus alles aan doen om uit de EU te treden of een uitzonderingspositie te verwerven.
Het is de tegenstelling koninkrijk republiek en van Oranje Nassau met een koning en een premier, gesteund door de Britten tegen de Republikeinse Moderne Partij met de Republiek en een President gesteund door Frankrijk en Duitsland.
Aangezien Frankrijk en Duitsland de dienst uitmaken in de EU en onze republiek hebben overgenomen, sluit de Republikeinse Moderne Partij zich aan bij Frankrijk en Duitsland en wil met hun in de EU blijven.
Wilt u ook in de EU blijven en de euro behouden?

Word Lid van de RMP of doneer de partij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten