HOOFDPAGINA      

donderdag 31 januari 2013

Noord-Koreaanse toestanden rond de grote Van Oranje Nassau leider(s)

De groet leider word aanbeden door de ganse natie, ten minste als je zo onnozel bent dat je de opiniepeilingen over de populariteit van mevrouw Van Oranje Nassau, haar zoon en Maxima gelooft. Peilingen met Noord-Koreaanse resultaten en dat begint zelfs door te dringen tot de fake republikeinen in Nederland blijkens dit blog van Steven Brown.

En toch houdt Nederland helemaal niet van 'de grote leider'. Een President heb je nodig, maar "een grote leider"  à la Noord Korea zit Nederland niet op te wachten.

Stop het machteloos gekanker op Van Oranje Nassau, of aanbidding tegen heug en meug van deze lieden. Wordt i.p. daarvan lid van de Republikeinse Moderne Partij of doneer de RMP en maak daarmee de belangrijkste politieke keuze in uw leven, die de Republiek Nederland concreet dichterbij brengt, zodat u, ik, onze kinderen, vrienden en kennissen President kunnen worden en mede bepalen wiè er President wordt.

Zelf ben ik er klaar voor om de verantwoordelijkheid van het eerste Presidentschap van de Republiek Nederland op me te nemen. Iemand moet de leiding nemen voor zo'n verandering. Uw steun is daarbij nodig. Meldt u aan bij de Republikeinse Moderne Partij.

Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten