HOOFDPAGINA      

donderdag 24 januari 2013

Monica Lewinsky's boek: "Bill Clinton wilde trioseks"

Monica Lewinsky gaat voormalig President Bill Clinton publiekelijk voor schut zetten. Ten minste dat is een van de bedoelingen van haar boek, omdat ze door de hele affaire met de voormalige President van de VS
nauwelijks nog werk kon vinden. Ook een man kon ze niet vinden.
Het boek is aangekondigd in september 2012, maar is er nog niet. Een vriend van Lewinsky heeft in de National Enquirer al wel verklapt, dat Clinton graag een triootje wilde en dat hij dol is op seksspeeltjes.
Haar affaire met de president legt haar overigens geen windeieren. Ze zou 12 miljoen dollar ontvangen voor haar boek over haar relatie met Bill Clinton.
Seks brengt letterlijk en figuurlijk leven in de brouwerij en scoort altijd. Het boek mag zeker op grote belangstelling rekenen, omdat het hier gaat om een buitenechtelijke relatie van wat toen de machtigste man ter wereld was.
Bill Clinton heeft onder ede zelfs altijd ontkent, dat hij een seksuele relatie had met Monica Lewinsky. Haar boek zal het tegendeel beweren, neem ik aan, zodat Bill Clinton enigszins in verlegenheid zal worden gebracht in zijn eigen land, dat hij ooit leidde. Word meineed bewezen, wat waarschijnlijk is, zal deze wel verjaard zijn.
De ervaring leert dat de publieke opinie smult van dit soort verhalen en dat dergelijke escapades ook makkelijk vergeven worden. Als Monica Lewinsky er genoeg geld aan overhoudt, zijn alle partijen tevreden en zeuren alleen kniesoren er nog over door.

Update 20/10/2014

Lewinsky:”ik werd verliefd op mijn baas. Dat was de president van de VS”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten