HOOFDPAGINA      

donderdag 22 september 2011

V&D en C&A zijn geen partijen

Nee, zult u zeggen, dat weten wij ook wel. Wat u zich mogelijk nooit gerealiseerd heeft is, dat de namen van VVD en CDA wel erg lijken op V&D en C&A en dat is vast geen toeval. Al te vaak wordt gezegd van; Nederland is Oranje. Maar, is dat wel zo. of is Nederland de AOW, de minister-president, C&A en V&D? Zelf ga ik voor het laatste en voeg er een President aan toe. De sterke gelijkenis die VVD en CDA hebben met de afkortingen V&D en C&A is ongetwijfeld bedoeld om te profiteren van de naamsbekendheid van deze merken en vooral ook de Nederlandse sfeer te kapen die deze merken omgeven.
VVD en CDA zijn principieel tegen een referendum, omdat ze bang zijn dat het Nederlandse volk Van Oranje Nassau in het eerste het beste referendum over de Republiek Nederland wegstemt voor een President. De Oranjes komen met hun gedrag en elitaire regime ons al twee eeuwen de strot uit. VVD en CDA zijn ondemocratische volgelingen van Oranje, Er zijn nu genoeg mensen die geen enkel belang hebben bij deze ondemocratische oranjeclubs en er toch op stemmen. Tegen hun zeg ik: "stem niet meer op deze mensen want die proberen u slechts een oor aan te naaien". Als ik lees hoe Rutte het volk probeert bang te maken met een faillissement van Griekenland, trekken de tenen krom in mijn schoenen. Uw pensioen zou eraan gaan, de banken storten in enz. Allemaal lariekoek, niemand weet exact wat er gebeurd na een Grieks faillissement. Feit is, dat de Grieken ons nu miljarden kosten en dat Duitsland en Frankrijk Griekenland blijven steunen. Nederland kan niet anders kan dan Frankrijk en Duitsland volgen, maar dat is wat anders dan het volk voortdurend bang maken, wat de neurotische Rutte doet.
Het invoeren van een President in Nederland kan alleen maar via een referendum, zodat het volk nu eens niet wordt lastig gevallen met betekenisloze opiniepeilingen over Oranje, maar eindelijk eens echt kan stemmen. Het Nederlandse volk kan zich in een referendum uitspreken voor/tegen de Republiek Nederland met de minister-president, gekozen door de Tweede kamer en een om de 5 jaar door het volk gekozen President.
Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-. En binnen de kortste keren is er een referendum en stemmen we Oranje weg. Yes we can en Leve de Republiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten