HOOFDPAGINA      

maandag 5 september 2011

Huiselijk geweld in het Gooi nu de TV niet meer de dienst uitmaakt

Telegraaf.nl schrijft, dat het huiselijk geweld in het Gooi toeneemt door de crisis. De financiële crisis zal zeker een van de oorzaken zijn maar het is niet alleen de financiële crisis. Sinds de opkomst van Internet en de snelle ontwikkeling die het doormaakte en nog doormaakt is de TV in een klap het secundaire medium geworden en daar heeft het Gooi het erg moeilijk mee is mijn indruk. De toename van de spanningen in het Gooi zullen zeker mede veroorzaakt worden, doordat de TV enorm aan belang heeft ingeboet. In de vorige eeuw hadden mensen die op TV kwamen een gigantisch inkomen en een dito status. Het inkomen staat onder druk door de balkenendenorm en hun status is volledig onderuit gehaald doordat de TV niet meer het toonaangevende medium is.
Gegeven de achteruitgang in belangrijkheid van de TV is de balkenendenorm voor de publieke omroepen een nog te hoge beloning. Het belangrijkste dat het journaal en actualiteiten programma's doen is het herhalen van wat al de hele dag op Internet heeft gestaan en daar passen geen topsalarissen bij.
Gisteren nog gaf Mies Bouwman blijk van haar frustraties. Het Gooi zal moeten erkennen, dat ze niet meer de top van Nederland zijn wat status betreft. Ook was het nog zo dat vroeger het Gooi de woonplaats was van de familie Van Oranje Nassau op paleis Soestdijk en daarmee extra aandacht en status verwierf. Internet heeft alles veranderd. De Republikeinse Moderne Partij is zelfs ontstaan via internet. In 2000, toen internet nog in de kinderschoenen stond, heb ik via internet de tweede oprichter gevonden, die nodig is om in Nederland een partij op te richten.
Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten