HOOFDPAGINA      

vrijdag 16 september 2011

Het oranjekamp maakt ruzie over de gouden koets

Grote ruzie ontstaan over de gouden koets in het oranjekamp. Oranje/GL en Oranje/SP ergeren zich aan een zijpaneel op de koets, waarin halfnaakte zwarte mannen en vrouwen worden afgebeeld die hun rijkdommen aanbieden aan het 'koningshuis'( zie de foto overgenomen van telegraaf.nl). Kijk dat bevalt ons wel en wij staan natuurlijk direct klaar om het oranje vuurtje aan te wakkeren. De SP en GL hebben gelijk, in deze tijd kun je dat niet meer maken om met een racistische koloniale afbeelding door Den Haag te rijden, met daarin ook nog de dochter van een ex-junta lid uit Argentinië en de familie van Oranje Nassau die via een staatsgreep gesteund door de Britten in 1813 in Nederland de macht hebben gegrepen.
Rutte van de oranje-VVD wil het paneel op de oranjekoets niet verwijderd hebben. Hij wil niet de geschiedenis herschrijven, door de gouden koets te vernielen en dat is dus een grote politieke impasse om een futiliteit. Politiek gaat vaak fout om futiliteiten, dus dit is een veelbelovende ontwikkeling richting de Republiek Nederland.
Het enige dat er opzit voor de oranje SP en het oranje GL is Van Oranje Nassau te laten vallen en te gaan voor de Republiek Nederland. Het zal natuurlijk flink wat buikpijn kosten, want dan moeten ze de Republikeinse Moderne Partij steunen en daar voelen ze zich nog altijd te goed voor. Steunen ze de RMP niet, blijven ze Van Oranje Nassau steunen, hun staatsgreep, hun schoondochter van een ex-junta vader en hun racistische koloniale plaatsjes op hun reclamekoets.
En de keuze waar GL en de SP voor staan geldt voor alle oranje-clubs in de Eerste en Tweede Kamer, want sinds de RMP bestaat is Nederland een echte democratie met om te beginnen een keuze tussen Oranje of de Republiek Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten