HOOFDPAGINA      

zaterdag 3 september 2011

Ruzie in de oranje gelederen, de Vara/Joop/PvdA versus Wilders en de PVV

De RMP kan niet blijer worden dan van ruzie in de oranje gelederen. Joop.nl heeft een gewelddadige cartoon geplaatst van Wilders, naar aanleiding van diens plannen om Van Oranje Nassau uit de regering te zetten. De Vara/Pvda zijn tegenwoordig niet meer republikeins maar lichtgevend oranje. Ze zijn van republikeinen, ze komen voort uit de Russische revolutie tegen de Tsaar, veranderd in grote aanhangers van Oranje.
Enerzijds is dat jammer, want eerst waren het een soort medestanders van de Republikeinse Moderne Parti, tot ze in 2005 het gekozen staatshoofd uit hun manifest gehaald hebben en onze tegenstanders zijn geworden. Anderzijds is het voordeel, dat de Republikeinse Moderne Partij sinds 2005 de enige partij is in Nederland, die gaat voor de Republiek en een President.
Komt dat zien en meldt u aan. Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.
De RMP gaat niet zitten zeuren Oranje mag dit niet en Oranje mag dat niet, nee gewoon de Tweede Kamer in en een referendum over de staatsvorm Republiek met de minister-president, die we al hebben en een gekozen President.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten