HOOFDPAGINA      

zaterdag 24 december 2011

Oranje/Rutte laat de hoge inkomens opnieuw in hun vuistje lachen

Tornen aan hypotheekrente aftrek onbespreekbaar volgens CDA, VVD, PVV.
Het lijkt mooi en ardig, maar het is een maatregel die slechts gunstig is voor de hoge inkomens, die kunnen tegen het hoogste belastingtarief hun rente blijven aftrekken. De lage inkomens moeten dan weer blij zijn in de ogen van oranje/Rutte dat ze op bescheidenere schaal mee mogen profiteren, want zij kunnen slechts tegen een lager belastingtarief rente aftrekken en ook nog eens veel minder rente. Kortom een maatregel, die de rijken laat lachen en een extra flesje champagne laat opentrekken met kerst en een extra snuifje coke laat nemen met oud-en nieuw.
Alles gaat slechter de komende jaren. Het pas in 2020 ophogen van de AOW leeftijd is ook een maatregel, die het oranje-regime niet zal kunnen waarmaken en alleen bedoeld is om de kleine man koest te houden en te laten juichen voor hun regime. Voor de hypotheekrente-aftrek geldt hetzelfde, een fiscaal voordeel, dat op termijn gedoemd is te sneuvelen al is het alleen maar voor hoge inkomens.
De RMP heeft niets tegen hoge inkomens, maar in tijden dat het slechts gaat mag je van de hoge inkomens een navenante bijdrage verwachten voor de oplossingen, nodig om te zorgen dat het hun weer goed zal gaan.
Blijf niet juichen voor mevr. Van Oranje Nassau! Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten