HOOFDPAGINA      

vrijdag 30 december 2011

Ook in Nederland hebben we een republikeinse partij en iemand die gaat voor PresidentHet is altijd leuk, als de Nederlandse media aandacht hebben voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in plaats van voor van Oranje Nassau, telegraaf.nl, maar daarbij wordt wel altijd vergeten, dat we in Nederland al 11 jaar een republikeinse partij hebben en sinds 2008 zelfs iemand die gaat voor President van de Republiek Nederland.
Tijdens de vorige Amerikaanse presidentsverkiezingen liep het enthousiasme voor deze verkiezingen zeer hoog op. Uren TV belden, internet en radioverslagen, maar nauwelijks aandacht voor de Republikeinse Moderne Partij in eigen land en mijn persoon, terwijl ik op het hoogtepunt van de voorverkiezingen van 2008 in de VS bekend maakte te gaan voor President in eigen land.
Dan denk je weleens, merkwaardig. Ik ben geen psycholoog en kan menselijk gedrag dus niet even een twee drie verklaren. Er waren weliswaar een of twee mensen in 2008, die vage plannen hadden mij fors te doneren, met een ton of meer, maar ook dat ging op het laatste moment weer niet door en dus zit Nederland nog altijd tegen beter weten in blij te zijn met Van oranje Nassau. 80% Zou morgen wel van die chagrijnen af willen, maar er is nog altijd iets, wat het volk verhindert lid te worden van de RMP en of de partij te doneren.
De meesten denken nog altijd dat het kan op de ludieke wijze van de PvdA, GL, SP en de halve VVD. Nee, dat zijn marionetten van mevr. Van Oranje Nassau die af en toe over een republiek zeuren om het een democratie te laten lijken. Dan wekken ze de indruk dat ze toch maar weer bewust voor Oranje kiezen, terwijl het gewoon flapdrollen zijn, die niet durven te kiezen voor de Republiek. Leve de Republiek.
Lid van de RMP of doneren.

1 opmerking:

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Een reactie posten