HOOFDPAGINA      

donderdag 22 december 2011

Nederland heeft straks alleen nog staanplaatsen

In 2016 heeft Nederland 17.000.000 inwoners, voorspelt het CBS, dat is dan exclusief de 500.000 illegalen die nu al in Nederland verblijven en de 1.000.000 Polen die via immigratie en gezinshereniging al in de pijplijn zitten. Tel hierbij op een paar miljoen Bulgaren en Hongaren en we zitten in 2020 op 20.000.000. Het oranje-regime slaagt er niet in de immigratie terug te dringen en de emigratie te bevorderen. Het is zelfs zo erg, dat de immigratie, sinds Wilders deelneemt aan de gedoogregering, nog nooit zo hoog was.
Het enige alternatief is de Republiek Nederland met een President en de minister-president en het is zeer wel mogelijk, zelfs waarschijnlijk, dat de Republiek Nederland er wel in slaagt om de immigratie terug te dringen en de emigratie te bevorderen. Een heel normaal streven ten slotte voor een land dat tot de nok toe vol zit en waar bijna alle problemen direct of indirect veroorzaakt worden door onze overbevolking.
Van die staanplaatsen, dat schreef ik 10 jaar geleden al toen de gemaakte enthousiaste oranje volgelingen nog zo eo-blij zongen van 15 miljoen mensen en Kees noemt zijn vader Piet. Ludiek gedoe, dat ons nu gebracht heeft op 17.500.000 mensen en over 5 jaar op 20.000.000. Reeel beschouwd, betekent het of elkaar de hersens in slaan door ruimte en voedselgebrek volgens het principe van de sterkste blijven over, of de bevolkingsgroei op andere wijze zien te stoppen. Nu we nog kunnen kiezen, kiest de RMP kiest toch maar voor het laatste.
Ziet u het probleem van onze overbevolking en de onmacht van Van Oranje Nassau ook levensgroot in beeld? Doe er dan wat aan. Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren  kan al vanaf €1,-.
Update:
Verzet tegen windmolenpark. In het noorden komt de bevolking in opstand tegen de voorgenomen bouw van drie grote windmolenparken in de Drentse en Groningse Veenkoloniën. Onnozel en naïef verzet , want dit is nu exact een voorbeeld van de prijs die we betalen voor onze overbevolking. Op elke cm2 rusten drie of meer claims in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten