HOOFDPAGINA      

vrijdag 26 augustus 2011

Rechts gaat links doen, oranje wordt rood

Politiek is alles mogelijk. Oranje/VVD heeft eerst decennia lang de lagere inkomens afgeknepen en is nu bang voor volksopstand en gaat daarom wat teruggeven. De gebeurtenissen in de Arabische wereld en het bestaan van de opstand tegen Oranje in Nederland in de vorm van de Republikeinse Moderne Partij, maakt Oranje bang en beweegt hun tot het geld sluizen van de hogere naar de lagere inkomens, zo Oranje/Rutte dat nu in de begroting voor 2012 gaat opnemen.
Helaas is het al te laat en het doekje voor het bloeden van de lage inkomens zal niet genoeg blijken te zijn om de opstand te keren. De opstand in Nederland tegen Oranje gaat gewoon door net zo lang tot er een referendum plaatsvindt over de staatsvorm de Republiek Nederland met een President en de minister-president.
De arrogantie van het oranjebewind komt mij mijn neus uit zo langzamerhand. Van Oranje Nassau pleegt zelf plichtsverzuim tegen de grondwet, art. 74 lid 1 1e zin en wil toch het Nederlandse volk afknijpen met hun bewind. Een gedrag, dat niet meer past in deze tijd. In de Republiek Nederland is niemand verheven boven de ander en kan iedereen boven de 18 President worden.
De doekjes voor het bloeden, waar oranje/Rutte nu weer mee aankomt, maar gauw vergeten. Het hele oranjebewind vervangen door de Republiek Nederland is uiteindelijk het beste voor iedereen. Nederland was van 1588-1806 de enige republiek op de wereld, een historie waar we trots op mogen zijn. Onze Republiek was bovendien ongekend succesvol en daar hadden en hebben we Oranje niet bij nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten