HOOFDPAGINA      

maandag 1 augustus 2011

Het effect van Wilders is nul komma zero

De linkse oranjeclubs zouden Wilders beschuldigen van medeplichtigheid aan de aanslagen door Anders Breivik in Noorwegen en Wilders op zijn beurt meent deze beschuldigingen te moeten weerleggen. Bron Telegraaf.nl. Wilders heeft gelijk, het is zeker niet zijn schuld of mede zijn schuld, want Wilders invloed op de Nederlandse samenleving is nul komma zero en op de Noorse 0,00. Ga maar na, hij wil alle Islamieten het land uit hebben en er gaat er geen een. Hij wil alle moskeeën verbieden en er wordt er door Wilders niet één minder gebouwd.
Hij wil de immigratie stoppen en die was nog nooit zo groot, met 140.000 immigranten per jaar. Hij wil de asielzoekers stoppen en hij stopt er niet één.
Het enige dat Wilders goed doet is zorgen, dat alle aandacht in de Nederlandse politiek naar Oranje gaat, want Wilders is een van hun grootste aanhangers. Mevrouw zal dan ook wel tevreden zijn over Wilders.
Het komt ons van de Republikeinse Moderne Partij natuurlijk wel goed uit, dat de ene oranje supporter de andere oranje-aanhanger beschuldigt van medeplichtigheid aan een terreuraanslag en een massamoord in een ander land. Toch denk ik dat de oranjeclubs van PVV, GL en PvdA zichzelf overschatten met deze zienswijze. Het getuigt niet van gezonde geesten bij de oranje-aanhangers om de daden van een doorgedraaide Noorman in verband te brengen met de binnenlandse oranje politiek.
Update:video.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten