HOOFDPAGINA      

zaterdag 20 augustus 2011

Het oranje bewind staat op het punt zich over te geven

Willem van Oranje vermoord in 1584, waarna de 1e Republiek Nederland ontstond in 1588Het oranje-CDA vindt dat Wilders zich onverantwoord opstelt in het debat over de eurocrisis. Wilders heeft zich gewoon tegen iedere verdere geldelijke steun aan Griekenland verklaart en Wilders is oranje. Toch een duidelijk standpunt. Het gezever van Sybrand van Haersma Buma betekent dus slechts grote verdeeldheid in het oranje-kamp. Het wordt tijd dat mevrouw Van oranje Nassau zelf eens aangeeft hoe ze de eurocrisis denkt op te lossen, want haar dienaren weten het niet meer.
Oranje heeft een bloedhekel aan Frankrijk, Duitsland, de RMP en de VS, want wij vormen de grootste tegenstanders van hun bewind en Oranje kan dus niet zomaar deze landen en de RMP volgen.
U zou kunnen vragen, wat doet de Republikeinse Moderne Partij aan de eurocrisis? De RMP volgt gewoon Duitsland en Frankrijk en zolang die de euro en Griekenland steunen, steunt de RMP mee.
Vraagt u, ziet de RMP nog toekomst voor de euro is het antwoord, nauwelijks. Toch blijven we Duitsland en Frankrijk steunen, omdat het zulke fantastische republieken zijn en voor ons economisch van levensbelang. Bovendien hebben ze beide onze republiek van 1588-1806 overgenomen en zijn dus supporters van onze Republiek en van de Republikeinse Moderne Partij. Liefde moet van twee kanten komen.
Nu het oranje bewind helemaal dreigt vast te lopen, staat een overgave voor de deur en zal een referendum over de Republiek voor/tegen uitkomst bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten