HOOFDPAGINA      

maandag 1 augustus 2011

'1 miljoen Polen en Bulgaren naar Nederland'

In 2004 schatte het CPB dat er 7.500 tot 15.000 immigranten uit nieuwe EU lidstaten naar Nederland zouden komen. Welnu, dat zijn er inmiddels 200.000 geworden, het merendeel Polen maar ook al een flink aantal Bulgaren. Bron Telegraaf.nl. De oranje minister Kamp beweert dan ook nog doodleuk, dat alle immigranten welkom zijn mits ze maar werken. En dat in een land waar eigenlijk alleen nog maar staanplaatsen zijn.
Immigranten hebben we nodig om ons te laten verzorgen is een ander vals argument. Nee, natuurlijk niet. De keuze die gemaakt moet worden is ploeteren in een onleefbaar land met straks 20 of 25 miljoen inwoners, of een stop op immigratie en zelf gewoon doorwerken zo lang het nodig is. Het oranjeregime had de mogelijkheid gehad om gedurende een overbruggingsperiode van 6 jaar na de toetreding van Polen tot de EU een visumplicht op te leggen aan arbeiders uit het land, maar heeft daarvan geen gebruik gemaakt, omdat het er toch maar hooguit een 5.000 tot 10.000 zouden worden volgens hun. Welnu u hebt het resultaat inmiddels gezien en het oranjeregime heeft het Nederlandse volk wederom bewust voorgelogen.
De 200.000 Polen en Bulgaren, die nu al naar Nederland zijn gestroomd, brengen straks allemaal familie mee, vrouw, kinderen, opa, oma, dus dat worden 1.000.000 immigranten. Die moeten allemaal gehuisvest worden en later ook weer verzorgd worden, door nog meer immigranten, zodat we over 60 jaar 40 miljoen inwoners hebben en te weinig grond om ons eigen voedsel te verbouwen.
Dit moet stoppen!!! Oranje kan en wil het niet stoppen, wij kunnen en willen dat wel. Voor slechts €10 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten