HOOFDPAGINA      

maandag 15 augustus 2011

President Obama's populariteit gaat als een speer naar beneden

President Obama op zijn 50e verjaardag
De populariteit van President Obama is gezakt tot een dieptepunt met nog maar 39% van de bevolking die hem steunt, meldt telegraaf.nl
De Republikeinse Moderne Partij is de enige die in Nederland verstand heeft van President en Republiek en ik kan u mededelen, dat een dergelijke daling van populariteit helemaal niet erg is in de aanloop naar presidentsverkiezingen. Het zorgt ervoor, dat de animo voor voor het presidentschap toeneemt.
Sowieso vindt bijna altijd al iedereen, dat ze het beter kunnen dan de President, maar dat zijn dan de stuurlui aan wal. Zolang de President enorm populair blijft zal men niet zo snel geneigd zijn zich als tegenkandidaat op te werpen. Daalt de populariteit van de President, neemt onder de bevolking de bereidheid zich kandidaat te stellen voor President enorm toe en zo blijft de continuïteit van het systeem gewaarborgd.
Overigens, in Nederland ben ik nog altijd de eerste Nederlander die gaat voor President. U hoeft zich dus niet te beperken tot gaan zitten gapen naar de presidentsverkiezingen in de VS, maar u kunt mij steunen.
Voor slechts €10 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,- en succes is verzekerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten