HOOFDPAGINA      

zondag 30 oktober 2011

Er is een nieuwe middenpartij nodig

Volgens de laatste peiling van Maurice de Hond zakt het CDA naar elf zetels. Het CDA spreekt de kiezer niet meer aan, te lichtgevend oranje, denk ik en datzelfde geldt voor de VVD. Nu profiteren ze nog van de ineenstorting van het CDA, maar de mensen die nu op de VVD zeggen te stemmen, zal ook die partij niet bevallen met zijn bekakte=, quasi rechtlijnige oranje verheerlijking en zelfverrijking.
Er is in Nederland een nieuwe middenpartij nodig, een partij met visie voor het land en een partij die de kippen bij het schuurtje houdt. geen excessen naar links of excessen naar recht, maar een gezonde economische visie met een sociaal hart.
Gelukkig bestaat die partij al. het is de eerste republikeinse partij in onze geschiedenis, de Republikeinse Moderne Partij, opgericht bij notariële akte op 14 september 2000. de statutaire doelstelling van de partij is de Republiek Nederland met een President. de minister-president hebben we la en daar kan dus op worden voortgeborduurd.
Bent u de huidige chaos ook beu en verkiest u stabiliteit? Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.
En binnen de kortste keren zit de eerste Presidetn van de Republiek Nederland in het Catshuis.

1 opmerking:

Anoniem zei

Er is inderdaad een nieuwe middenpartij nodig, en het liefts een partij die niet bevolkt wordt door de lui die ons land naar de malemiezen hebben geholpen door hun incompententie. Zou mooi zijn als de RMP deze middenpartij zou kunnen worden.

Een reactie posten