HOOFDPAGINA      

maandag 10 oktober 2011

Wat nodig is, is een referendum over onze staatsvorm

Het is weer zover. De nieuwste ludieke peiling laat opnieuw zien, dat 75% van de Nederlanders Van Oranje Nassau zou steunen. Ik geloof daar helemaal niets van en wil nu eindelijk eens de enige echte peiling en dat is een referendum over de staatsvorm, een Republiek VOOR/TEGEN.
De actie Occupy, die in Nederland is losgebarsten, moet vooral doorgaan tot mevr. Van Oranje Nassau haar aanhang in de Eerste en Tweede Kamer heeft bewogen, tot het laten plaatsvinden van genoemd referendum. Het beste kan Occupy gaan demonstreren voor Huis ten Bosch, want je moet daar spuiten waar het brand.
De Republikeinse Moderne Partij is opgericht op 14 september 2000 met de statutaire doelstelling de Republiek Nederland met een President. De RMP is niet een modieuze bevlieging, maar is een logisch vervolg op de minister-president, die in Nederland werd ingevoerd tijdens de vredesonderhandelingen in 1945 na de Tweede wereldoorlog, tussen Groot-Brittannië, de VS, Van Oranje Nassau, Drees en andere politieke kopstukken in Nederland.
Besloten werd tot een compromis tussen een koning, wat de Britten wilden en een President wat de VS wilde. het compromis was de minister-president. De clou van dit compromis, is natuurlijk het woord president in minister-president
De laatste ludieke peiling verschijnt, omdat morgen het debat plaatsvindt over de begroting van Algemene Zaken waar ook het giga budget voor Van Oranje Nassau deel van uitmaakt. U betaalt nog steeds 120 miljoen per jaar voor Van Oranje Nassau en dat is in mijn ogen volslagen belachelijk.
Vindt u ook dat het tijd wordt voor een President, de minister-president en de Republiek Nederland? Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.
Ik eis een referendum van Van Oranje Nassau over de staatsvorm. En probeer nu niet te beweren, dat mevrouw niets te vertellen heeft en er ook allemaal niets aan kan doen. Lariekoek, mevrouw heeft alles te vertellen en mevrouw moet gewoon meewerken aan de totstandkoming van een referendum over de staatsvorm. Tot die tijd blijft de onrust en onvrede in Nederland gewoon voortduren, daar zorgt de RMP voor.
Updates:
Oranje/VVD gezeur over Van Oranje Nassau
Oranje/PvdA gezeur over Van Oranje Nassau
Weer oranje-reclame en dat voor een familie die sinds 1848 slechts wordt gedoogd.
Rutte, blijft de grootste knecht van mevr. van Oranje Nassau. Mevrouw kan niet tegen het woord president in minister-president, daarom noemt Rutte zichzelf maar 'premier', al schrijft onze Grondwet minister-president voor. De media nemen dat grif over, tot genoegen van Van Oranje Nassau want mevrouw streeft er nog altijd naar de minister-president in de Grondwet te vervangen door 'premier'. Nederlandse volk; trap er niet in maar ga met mij en mijn partij voor de Republiek Nederland met de minister-president en een President.
Rutte probeert het volk weer een loer te draaien met de uitgaven voor de 'Oranjes'
Na Rutte spreekt nu opnieuw de hele VVD haar aanhankelijkheid aan van Oranje Nassau uit. De VVD ziet af van bezuinigen op het budget van Van Oranje Nassau en dat scheelt die familie meteen miljoenen euro's, in ruil daarvoor worden de VVD'er ruimschoots beloond met euro's door van Oranje Nassau via mooie baantjes en privileges, want zo werkt dat. Mensen die buitenspel blijven staan en in hun stoel gaan zitten mokken noemen het vriendjespolitiek, maar het is gewoon voor wat hoort wat. Steunt u de RMP met een donatie wordt u zeker door de partij beloond zodra de mogelijkheid daartoe bestaat. Liggen uw belangen niet bij Oranje, steun de RMP, word lid of doneer. Politiek is kiezen, in Nederland in de eerste plaats 'Oranje' of de Republiek.
De actie Occupy betekent dat de tot dusver zwijgende meerderheid het beu is en voelt dat er actie op straat nodig is voor een verandering. De VVD wil de tenten van actie Occupy op het Beursplein verbieden

1 opmerking:

Anoniem zei

helemaal mee eens!!

Een reactie posten