HOOFDPAGINA      

vrijdag 7 oktober 2011

Tégen de 'Superprovincie' !!!

Een randstadprovincie is totale onzin, ingegeven door het streven van Van Oranje Nassau om de basis onder ons land uit te halen. Het is zo, dat de Zeven Provinciën nog altijd de basis vormen van Nederland. De Zeven Provinciën, een republiek, werden gesticht in 1588 op basis van de Unie van Utrecht en na het vermoorden van Willem van Oranje.
In 1648, bij de vrede van Munster na de 80 jarige oorlog, bestond Nederland uit de Zeven Provinciën aangevuld met de Generaliteitslanden, Staats-Brabant en Staats-Vlaanderen. Staats-Brabant en Staats-Vlaanderen waren wat nu Noord-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen is.
De officiële naam van ons land werd in 1648, de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en die duurde tot Nederland in 1795 de Bataafse Republiek werd. De Bataafse Republiek duurde tot 1806, toen stelde Napoleon zijn broer Lodewijk in Nederland aan tot koning. In 1813 verdreven de Britten en de Pruisen Napoleon en bombardeerde de Britten een, in 1795 naar Engeland gevluchte, Van oranje Nassau hier tot koning.
Op 14 september 2000 werd de Republikeinse Moderne Partij opgericht en ik stelde vrij snel daarna ook nog eens vast, dat Van Oranje Nassau plichtsverzuim pleegt tegen onze Grondwet artikel 74 lid 1 eerste zin over het voorzitten van de Raad van State. Al met al reden genoeg om mevrouw Van Oranje Nassau voortaan mevrouw Van oranje Nassau te noemen.
Neemt u dat van mij over is het meteen afgelopen met het oranjebewind en zal er wel een President moeten komen wil het nog functioneren. Ik ga voor President sinds 2008, dus u kunt direct een beroep op mij doen, om de eerste President van de Republiek Nederland te worden, zodat u of uw kinderen daarna President van de Republiek Nederland kunnen worden. Steunt u alvast mij en mijn partij. Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.
De oranje-PVV, nodig voor een kamermeerderheid voor het plan, heeft weliswaar laten weten, dat ze alleen akkoord gaan als de bevolking van de betreffende provincies zich in een referendum kunnen uitspreken voor of tegen, maar u weet hoe onbetrouwbaar de PVV is, dus maar gauw vergeten en de RMP steunen. De RMP heeft er belang bij dat de provincies blijven bestaan, omdat ze de basis waren van onze vroegere Republiek(en). Het oranje-gezwets over, dat het beter zou zijn voor de economie en de slagvaardigheid van bestuur, allemaal gezeik op een riek. Ze willen ons oplichten en een oor aannaaien en doen het alleen maar omdat het beter is voor Oranje en schadelijk voor de Republiek.
De provincies zijn natuurlijk ook nog eens belangrijk voor het karakter van ons land. Laat Nederland Nederland blijven, trap niet in deze nieuwste oranje-truc, maar steun de RMP als uw provincie u lief is en uw land u lief is.
Opnieuw zo'n oranje hofnar die wil tornen aan de basis van Nederland. Deze keer is het Jan Franssen, die in opdracht van Van oranje Nassau de basis van ons land en onze eerdere republieken wil opheffen. Onze republiek der Zeven Verenigde Provinciën is nog altijd de basis van Nederland en daar moet je vooral afblijven. Laat Oranje zichzelf maar opheffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten