HOOFDPAGINA      

donderdag 13 oktober 2011

Donnerwetter wat een komedie rond de Raad van State

De oranje-oppositie eist uitleg over kandidatuur Donner voor de Raad van State. de oranje-oppositie heeft natuurlijk niets te eisen, allemaal komedie, dus gebeurt gewoon wat hun mevrouw, mevrouw van Oranje Nassau, wil en mevrouw wil Donner in de Raad van State en hem bombarderen tot haar plaatsvervanger, zodra zij plichtsverzuim pleegt. Donner, omdat Donner al generaties lang de meest trouwe oranjedienaar is die Nederland kent. Ik heb ooit nog remise gespeeld in een simultaan-wedstrijd tegen Jan Hein Donner, oud Nederlands kampioen schaken en een oom van Piet Hein Donner.
Nu lopen de NL media te raaskallen over Donner vice-president van de Raad van State. Het woord president valt daarbij op en dat staat nergens in dit verband. Mevrouw is volgens de Grondwet, art. 74 lid 1 eerste zin de voorzitter van de Raad van State, maar zij verzuimt deze grondwettelijke plicht. Iedereen in de 1e en 2e kamer, die geld beurt door oranje te steunen en dat zijn ze allemaal, keurt dit goed en daarom kan mevrouw doorgaan met dit plichtsverzuim.
De neef van Jan Hein Donner ontkent in alle toonaarden, dat hij de favoriet is van mevrouw Van Oranje Nassau. Ons maakt het niks uit of nu de ene of de andere oranje pias mevrouw haar plichtsverzuim moet afdekken, ons gaat het om haar plichtsverzuim en alleen al daarom is het tijd om Van Oranje Nassau af te zetten voor een President, via een referendum over de staatsvorm.
De RMP is en blijft de enige echte oppositie in Nederland tegen Van Oranje Nassau, tot er een President zit.
Update:
Een dag na alle ontkenningen maakt Oranje/Rutte bekend, dat de weg is vrijgemaakt voor Piet Hein Donner om vice-voorzitter te worden van de Raad van State.
Meerderheid Nederlandse volk zou tegen benoeming in RvS van Donner zijn volgens zo'n ludieke peiling van Maurice de Hond. Tijd voor de Republiek.
Advertentie geplaatst voor nieuwe vice-voorzitter RvS, u kunt solliciteren. van oranje Nassau heeft een wet op de RvS laten maken met daarin de vice-president, die de dagelijkse leiding zou hebben. ja het staat er echt vice-president. Mevr. van Oranje Nassau zelf is volgens de Grondwet de voorzitter van de RvS en dat ruimt niet mer 'president' voor de vice-voorzitter. Overigens de Grondwet kent helemaal geen vice voorzitter, dat moet gewoon mevrouw zelf doen. het feit, dat Van Oranje Nassau dat voorzitten in de praktijk niet durft, omdat ze bang zijn teveel in de openbaarheid te komen, is gewoon plichtsverzuim tegen onze Grondwet.
Rhinnooy Kan een betere kandidaat volgende de zittende leden van de RvS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten