HOOFDPAGINA      

donderdag 20 oktober 2011

Actie Occupy


Alles gaat fout, de eurozone, de EU, de pensioenen, blijvende toestroom van asielzoekers en immigranten, voedselschaarste en noem maar op.
De tot dusver zwijgende meerderheid komt eindelijk in actie met Occupy in Den Haag, Amsterdam en andere steden. Mijn advies aan hun, trek op naar Huis ten Bosch en blijf daar demonstreren, tot mevrouw Van Oranje Nassau een referendum over de staatsvorm Republiek Nederland heeft toegezegd. Daarna zorgt de Republikeinse Moderne Partij wel voor de praktische invoering van de Republiek Nederland.
Wordt het buiten te koud voor acties, voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-. Vervolgens kunt u uw plannen in de praktijk realiseren met de RMP
Updates:
De actie Occupy gaat de tweede week in
Graaicultuur in Brussel bij de EU bewijst dat Occupy nodig is
Actie Occupy nu ook in Rotterdam
de oranjeclub gaat de graaicultuur hekelen, bij monde van Maxime verhagen. Zeer merkwaardig en het lijkt op slijmen van het oranjeregime met actie Occupy, omdat juist het oranjeregime de hoofdschuldige is van de graaicultuur. En dat alles door de 800.000 netto die mevr. Van Oranje Nassau jaarlijks opstrijkt voor, let wel, alleen ete, kleding en dergelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten