HOOFDPAGINA      

donderdag 20 oktober 2011

Dit bewind brengt ons aan de bedelstaf


ABP in grote problemen en daarmee 1 miljoen Nederlanders. Het oranjebewind beweert voortdurend, dat Nederland het relatief goed doet, maar het oranjebewind belazert u voortdurend om hun zakken te vullen ten koste van de hardwerkende en zwijgende Nederlander. En vooral dat zwijgen van de hardwerkende Nederlander is een probleem. Ons aardgas is binnen 10 jaar op en dat scheelt de staat 12 miljard per jaar aan inkomsten, die u zult moeten gaan opbrengen via verhoogde belastingen.
Dan hebben we geen grondstoffen meer en alleen nog een gigantische overbevolking, met een nog altijd voortdurende toestroom aan asielzoekers en immigranten. Nederland is veruit het dichtstbevolkte land van Europa en daarom gaat het met Nederland relatief slecht. In de afgelopen 50 jaar groeide onze bevolking van 12 naar 17 miljoen en die van België van 9 miljoen naar 11,5 miljoen. Onze bevolkingsgroei bedroeg dus 42% en die van België slechts 28%. De oorzaak is het gedogen van Van Oranje Nassau en de rare constructie, dat de hoogste politieke functie, die van het staatshoofd, nergens voor verantwoordelijk is en zij ook nog eens ongestraft plichtsverzuim pleegt jegens de Grondwet art, 74 lid 1 eerste 1 over het voorzitten van de Raad van State. De €800.000 netto per jaar voor eten en kleding, die mevr. Van Oranje Nassau opstrijkt, is de oorzaak van de graaicultuur en voor dat geld pleegt ze plichtsverzuim en laat het land vol stromen met asielzoekers en immigranten. En zo is het gekomen, dat uw en mijn pensioen in de komende 3 jaar met 15-50% verlaagd gaat worden. Oranje/Kamp probeert u opnieuw in de maling te nemen met het voorspellen van een kleine verlaging van uw pensioen in 2013 als de rente laag blijft. Vergeet het maar, uw en mijn pensioen wordt sowieso verlaagd door Oranje/kamp met al hun asielzoekers en immigranten.
Ga nou niet achterover zitten en u bang laten maken voor chaos door Van Oranje Nassau en hun aanhang, We hebben Oranje nergens voor nodig. We hebben de minister-president, we kiezen in plaats van Oranje een President en zetten meteen een stop op asielzoekers en immigranten. Om nog wat van onze pensioenen over te houden zullen we zonder immigranten zelf langer moeten werken, maar dat is beter dan het land nog voller te stoppen met immigranten, terwijl het nu al niet meer leefbaar is.
Kom in actie. Jongeren kijk naar de actie Occupy en kom zelf in actie. Ga met de actie Occupy demonstreren voor Huis Ten Bosch, tot mevr. Van Oranje Nassau een referendum over de staatsvorm Republiek toezegt, dan zorgt de RMP wel dat het wordt uitgevoerd en de Republiek er komt.
De grootste opstand tegen van oranje Nassau is altijd nog de Republikeinse Moderne Partij. Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,- en we lossen onze problemen op zonder Oranje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten