HOOFDPAGINA      

vrijdag 27 januari 2012

Een oproep aan de patriotten in NL voor steun aan de Republiek Nederland

Ze kunnen niet allemaal uitgestorven zijn, de patriotten-families van onze voormalige republieken, die in 1795 Willem V zelfs dwongen te vluchten naar Groot Brittannië. Nu publiceert telegraaf.nl een verhaaltje, dat het Nederlandse volk groeit naar troonwisseling. Nu is de Telegraaf van oudsher een oranje-gezinde krant, dus 'het Nederlandse volk' in dit verband maar met een korreltje zout nemen. Het zal ten hoogste 20% van het Nederlandse volk zijn, die daar naar toe groeien en dat zijn dan vooral oude mensen van boven de 65. De telegraaf is ook een mediabedrijf, dat de RMP en mij de gelegenheid biedt blogs te plaatsen op hun artikelen op Internet, ook een mediabedrijf van deze tijd dus.
Jongeren zullen allang begrepen hebben, dat de Republikeinse Moderne Partij alleen maar heeft kunnen ontstaan, omdat het afgelopen is met het oranje-bewind. Let wel, alle landen waar een republikeinse partij werd opgericht, werden ook een republiek. Nederland zal geen uitzondering vormen. De RMP bestaat al 11 jaar en in die jaren hebben we de nodige ervaring opgedaan en menig verzet overleeft. Nu denken we nog 10 jaar nodig te hebben voor de Republiek Nederland een feit is. Hoe eerder u ons steunt hoe eerder het zover is.
De Van Oranje Nassau's zijn door de Britten in 1813 tot koning gebombardeerd om te voorkomen dat ze na Frankrijk ook nog de Republiek Nederland naast zich kregen. Met Van Oranje Nassau gesteund door de Britten zijn we een soort district van Groot Brittannië geworden en dat moeten we niet hebben. Leve de Republiek!
Wij zijn van oorsprong een republiek en ik doe dan ook bij deze een oproep aan de patriotten in ons land, steun ons voor de Republiek Nederland. Lid van de RMP of doneren.
Updates:
Ze zouden ons betoverd hebben de Oranjes, meer specifiek Willem Alexander en Maxima. Ik denk dan meteen ze zullen jullie wel opgelicht hebben. Stop met dat schijnsprookje, ga voor sprookjes naar de Efteling en steun mij voor de Republiek en President.
De vakanties van de Oranjes
Mevrouw Van Oranje Nassau vestigt familie-record.
Mevr. Van Oranje Nassau 74 jaar.
De Van Oranje Nassau's zijn dol op elkaar. Dat komt goed uit want wij vinden het niks.
Mevr. van Oranje Nassau zou populair zijn door de TV. Lariekoek, het van oranje Nassau-regiem maakt de media bang om te voorkomen dat ze aandacht besteden aan de Republikeinse Moderne Partij.
Nederland verwacht niet dat mevr. Van Oranje Nassau dit jaar nog haar zoon naar voren schuift, volgens een peiling. Voor ons van de Republiek Nederland is alleen maar interessant, dat zo snel mogelijk de eerste President in 's-Gravenhage zit.
maxima Zorreguieta zou de ideale 'koningin' zijn , volgens mijnheer Santegoeds. Een afstammelinge van een ex-junta lid zal voor sommigen een aanbeveling zijn. Voor het deel van het Nederlandse volk, dat helemaal onpasselijk wordt van junta's, bestaat de Republikeinse Moderne Partij. Geef u op!
Een soort oranje-offensief n.a.v. het 10 jaar gehuwd zijn van prins Willem Alexander en Maxima Zorreguieta. Maar goed, dat de RMP ook aan bod komt op Telegraaf.nl.

1 opmerking:

madelief zei

Bastaard familie heeft best betaalde baan en priveleges in Nederland!

schei uit met deze onzin we kunnen ons geld wel beter gebruiken, ik denk aan zieken en bejaarden die Nederland opgebouwd hebben en nu de dupe zijn van de Euro!

Een reactie posten