HOOFDPAGINA      

vrijdag 20 januari 2012

We verliezen koopkracht dus maar meteen over op de Republiek Nederland

Zolang het allemaal voor de wind ging met onze welvaart, kon het Nederlandse volk het Van Oranje Nassau-regime nog op de koop toe nemen met de dooddoener van "het gaat toch goed", dat is nu afgelopen. Het gaat niet meer goed, onze koopkracht loopt zienderogen terug en de overbevolking blijft toenemen. Dus moet ook Nederland doen wat ze in alle landen doen waar het niet goed gaat, kiezen voor andere leiders. En dan natuurlijk niet een andere oranje-leider, want dat kennen we nou wel, dan kies je voor hetzelfde. Nee, andere leiders vindt u bij de Republikeinse Moderne Partij.
Alle Nederlanders, die denken dat ze het beter kunnen dan Van Oranje Nassau en hun oranjeclubs, verzoeken wij zich aan te melden voor de RMP
Oranje/Rutte hebben nog altijd het aureool van het altijd gelijk hebben. Er zijn nu eenmaal arme en rijke mensen en mensen die oud worden en mensen die niet oud worden. Ja, dat begrijpen we en dat kunnen wij ook allemaal, maar dan wel in de Republiek Nederland met een President. Dan weet ik ten minste zeker, dat mijn kinderen en kleinkinderen President kunnen worden, als ze dat willen en zijn ze niet langer overgeleverd aan die misselijk makende arrogantie van het oranje-regime.
Nu komt Oranje/Rutte ons weer vertellen, dat verlies van koopkracht onvermijdelijk is. Dat zagen we al van verre aankomen en dat wist iedereen allemaal allang. Het zelfde geldt voor doodgaan en de Republiek Nederland, onvermijdelijk.
Occupy schijnt af te zakken en weer te verdwijnen. Ze kunnen hun protest blijkbaar niet waarmaken. De Republikeinse Moderne Partij maakt haar opstand tegen van Oranje Nassau wel waar en blijft gewoon doorrammen tot de eerste President van de Republiek Nederland in Den Haag zit.
Ook wij houden de bevolking een spiegel voor, maar wel een met realiteit en perspectief. We zijn geen haar beter, dan het oranje-regime, maar we kunnen het wel beter.
Het CDA is weer op zoek naar nieuwe boegbeelden. Laat vallen de CDA-oranjeclub. Het zijn Oranje en het CDA die er zo'n misère van gemaakt hebben, dus meteen laten vallen deze lieden en u aanmelden voor de RMP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten