HOOFDPAGINA      

zaterdag 21 januari 2012

De SP veranderde van rood naar de grootste oranje-club

Volgens de peiling van Maurice de Hond, wordt de SP van Roemer de grootste oranje-club. Vroeger had de SP in haar programma dat ze een republiek wilde, maar in 2005 hebben ze dit laten vallen, omdat ze plotseling Van Oranje Nassau zo goed vonden functioneren. Het laatste is zwak gezeur kan ik u mededelen. Was de SP doorgegaan met de Republiek te steunen, hadden ze de Republikeinse Moderne Partij gesteund en dat was net een brug te ver voor de SP. Ze konden de Republiek en een President niet langer waarmaken en zijn zo weer de grootste supporters geworden van mevr. Van Oranje Nassau. Niks socialisten, maar orangisten. Orangisten was de term voor oranje-aanhangers tijdens onze drie eerdere republieken, van 1588-1806, tegenwoordig noemen we ze oranje-club(s).
De SP kan de rode tomaat maar beter vervangen door een sinaasappel, dan dekt de vlag de lading weer. De SP'ers leveren wel hun salaris boven 2x modaal in, om socialist te lijken. Op zich zou dat mooi zijn, maar Lenin en Mao waren socialisten en die steunden geen koningen of mensen die koning willen worden, de SP doet dat wel en dat bederft alles. Dus lid worden van de oranje-SP, de oranje-SP doneren of erop stemmen, mijn advies is; niet doen. De kleine man kan onmogelijk beter worden van Van Oranje Nassau en de grote man ook niet.
Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-. Daarmee weet u zeker, dat u de maximale politieke invloed hebt voor uw geld.
Want, of de oranje-clubs nu 200.000 of 500.000 leden hebben, maakt niets uit, het blijft oranje.
Honderd leden voor de RMP hebben hetzelfde effect als 300.000 leden voor de oranje-clubs. behalve die 100 leden, heeft de RMP ook genoeg geld nodig om aan verkiezingen deel te nemen. Doneren dus.
Update:
Roemer in zijn nopjes

2 opmerkingen:

Anoniem zei

lening?

Ben Van Herwijnen zei

@Gerben

Het is natuurlijk Lenin en zo staat het er nu ook.

Een reactie posten