HOOFDPAGINA      

donderdag 12 januari 2012

De Nederlander is nog altijd te krenterig om €5 te doneren voor de Republiek en een President

De Republikeinse Moderne Partij bestaat nu 11 jaar en heeft weliswaar €250 aan donaties ontvangen in die 11 jaar, maar lees je dan de bedragen, die de kiezers in de VS doneren aan Barack Obama, dan stijgt het plaatsvervangend schaamrood je naar de kaken.
In 2011 haalde President Obama €200 miljoen op voor zijn campagne en de campagne is nauwelijks begonnen. De VS hebben 15 keer het aantal inwoners van Nederland. Deel ik de 200 miljoen van Obama door 15, zou ik in Nederland potentieel 14 miljoen moeten kunnen ophalen. De realiteit is €250 in 11 jaar. Tsja, zo komt er nooit een President in Nederland. Kijk Oranje is natuurlijk gratis, tenminste dat maken ze u wijs. Oranje speelt het slim, ze laten zich, via de door u betaalde belastingen, 120 miljoen per jaar betalen. Een president kost weliswaar wat per persoon aan donaties, maar dat bespaart u weer door lagere belastingen, omdat de jaarlijkse kosten voor een President 60 miljoen per jaar lager zijn. Maakt u thuis uw afweging.
Lid van de RMP of doneren.

2 opmerkingen:

Lex zei

Nederland is niet hetzelfde als de Verenigde Staten en wie gaat er in godsnaam geld geven aan zo'n iemand als jij? Ik heb het zelf veels te hard nodig. Bovendien je had na die 11 jaar ook de conclusie kunnen trekken dat het een verloren zaak is die hele RMP. Ik had allang de handdoek in de ring gegooid en een baan gaan zoeken.

Ben Van Herwijnen zei

@Lex.
Leuk dat je weer eens reageert. De RMP is gen eendagsvlieg een spelletje of een hobby, maar een hele serieuze aangelegenheid. Het feit dat er na 11 jaar nog altijd geen schot in zit, duidt erop dat het een kwestie van de lange adem is en daar past geen opgeven bij. De RMP gaat gewoon door tot de eerste President van de Republiek Nederland in Den Haag zit. Werken hoef ik niet meer, dus alle tijd voor President en Republiek.

Een reactie posten