HOOFDPAGINA      

dinsdag 10 januari 2012

Het oranje-bewind begint tekenen van een corrupt regime te vertonen

De rechter heeft bepaald, dat Nurten Albayrak weer terug kan bij het COA en dat is een zeer merkwaardige uitspraak. De scheiding der machten betekent een wetgevende, uitvoerende en een rechterlijke macht. Spannen deze machten samen binnen een regime, is de scheiding weg en is sprake van een corrupt regime.
De PVV, toch ook een oranje-club, noemt de rechterlijke uitspraak een gotspe, oftewel een grove brutaliteit. Hiermee veroordeelt de oranje-PVV, bij monde van Kamerlid Sietse Fritsma, de rechterlijke uitspraak en dat duidt opnieuw op een door elkaar lopen der machten.
Normaal hoort het zo te zijn, dat de wetgevende en uitvoerende macht zich gewoon neerleggen bij rechterlijk uitspraken en die niet gaan veroordelen. Het oranje-regime is dus onderling verdeeld en de scheiding der machten is aan het vervagen. Allang had ik de indruk, dat het OM niet langer een openbaar ministerie was, maar een Oranje ministerie, door de boycot door het oranje-regime van de Republikeinse Moderne Partij. Alle macht bij een club, de oranjeclub, is een voedingsbodem voor corruptie. Het heeft er alles van weg, dat het oranje-regime elkaar de euro's toespeelt, die ze de hardwerkende Nederlander laten betalen, belachelijk.
Mevr. Albayrak zelf toont zich verheugd, met de door het gerechtshof mogelijk gemaakt terugkeer. Opnieuw functioneren tegenover het personeel, die op de hoogte zijn van de beschuldigingen, zal niet meevallen, dunkt mij zo, zodat ze uiteindelijk toch wel het veld zal moeten ruimen. De RMP houdt niet van corruptie.
Stop met ons de brutale machtsuitoefening door Van Oranje Nassau, het is ook ons land en onze stem zal gehoord worden.
Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.
Updates:
Ook bij de provincie Noord-Holland circuleren verhalen over corrupte politici en bestuurders, meldt telegraaf.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten