HOOFDPAGINA      

woensdag 1 februari 2012

Grote media-aandacht voor de presidentsverkiezingen in de VS en geen enkele aandacht voor de Republikeinse Moderne Partij in eigen land, is bijna achterlijk te noemen

Laat ik voorop stellen, dat elke aandacht voor de VS en hun presidentsverkiezingen door ons zeer wordt gewaardeerd. Toch blijft het merkwaardig en zelfs bijna achterlijk te noemen, dat Nederland zo warm loopt voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, terwijl de republikeinse partij in Nederland, de RMP, volledig wordt genegeerd in dit verband. De Republikeinse Moderne Partij is nog altijd de enige partij in Nederland, die gaat voor de Republiek Nederland en gaat voor President. de RMP is dan ook het meest op de hoogte van het reilen en zeilen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Ook al is het hier geen Amerika, toch zijn wij van de RMP de deskundigen in ons land, zodra het gaat om President en Republiek. Alle Amerika-deskundigen die de media ten tonele voeren ten spijt, het blijven mensen, die het hebben van horen zeggen en lezen en niet weten wat het in de praktijk in ons land betekent om te gaan voor President en dus voor de Republiek Nederland.
Romney staat 3-1 voor op Gingrich
Romney stelt orde op zaken, een uitgebreide analyse van de Amerikaanse voorverkiezingen tot dusver.

3 opmerkingen:

Lex zei

Toch helaas fout, de BPN was de eerste republikeinse partij in Nederland

Ben Van Herwijnen zei

@Lex
De RMP is opgericht op 14 september 2000 de BPN weet ik niet. Dat ze een gekozen staatshoofd in hun programma hadden zegt niets, dat hadden de PvdA en SP ook. De laatste twee hebben het geschrapt en de BPN bestaat niet meer.
Blijft over de RMP voor de republikeinen onder het Nederlandse volk.
2 februari 2012 12:57

Lex zei

De BPN is nooit opgeheven en bestaat als zodoende nog steeds, ter uwer info.

Een reactie posten