HOOFDPAGINA      

zaterdag 4 februari 2012

Het oranje-regime wordt steeds corrupter

Alle macht in een land bij een club, de Van Oranje Nassau-club is een voedingsbodem voor corruptie. Vroeger was het prins Bernhard, die steekpenningen aannam en prinses Cristina, die de belasting ontweek door constructies via Jersey of zoiets. Het laatste decennium komt steeds vaker corruptie naar buiten in de hele Van Oranje Nassau-club. Bestuurders, die elkaar veel te hoge beloningen toespelen, rechters met dubieuze uitspraken en nu zelfs rechters verdacht van meineed.
De scheiding der machten is geheel verwaterd binnen het oranje-regime, omdat de enige oppositie tegen Van Oranje Nassau en hun regime, de Republikeinse Moderne Partij, niet aan bod komt in Den Haag. Hun regime weet ons nog altijd te weren.
Het laatste voorval dat duidt op toenemende corruptie in het oranje-regime is de vervolging door Justitie van de voormalige rechters Hans Westenberg en Pieter Kalbfleisch voor hun rol in de zogenoemde Chipsholzaak. De twee worden verdacht van meineed.
Vroeger waren Drees en de PvdA de tegenkrachten tegen Van Oranje Nassau, nu is dat alleen nog de Republikeinse Moderne Partij. Het verschil met toen is, dat wij nog geen zetels hebben in de Staten-Generaal en niet in de regering zitten, maar we bestaan al wel en van Oranje Nassau en hun aanhangers zullen de macht met ons moeten delen. Voor het eerst bestaat er een gestructureerde basis voor de republikeinen in Nederland en dat is altijd nog de meerderheid. Het wachten is op het moment, dat deze meerderheid beseft, dat ze wat moeten doen met de RMP om van Oranje Nassau aan de kant te zetten voor een President.
Gerelateerde artikelen:
Lid van de RMP of doneren. Marktmeesters in A'dam corrupt Het oranje-bewind begint tekenen van een corrupt regime te vertonen
Hubert Möllenkamp de baas van woningcorporatie Rochdale vervalste brief voor eigen bonus

2 opmerkingen:

Lex zei

"Hun regime weet ons nog altijd te weren."

Niet waar, de RMP voegt simpelweg niks toe dus is het de moeite niet er aandacht aan te besteden.

Ben Van Herwijnen zei

De RMP is nog altijd de eerste republikeinse partij in Nederland en dat is de grootste politieke verandering sinds de invoering van de minister-president na de Tweede wereldoorlog in 1945.

Een reactie posten