HOOFDPAGINA      

donderdag 30 juni 2011

Het simpele piramidespel van Klink

Een simpel piramidespel, dat is wat Klink van de PvdA propageert. Bron telegraaf.nl Bij een dergelijk spel zijn het altijd de laatste, die opdraaien voor de verliezen, de puinhoop en alle andere narigheid.
Nee, deze simpele oplichterstruc van Klink moeten we dus vooral niet doen.
De immigratie naar ons land is een probleem, omdat we al te dicht bevolkt zijn. De bevolkingstoename kun je niet bestrijden, zo China dat doet met een een kind politiek, omdat Nederland dan gewoon nog voller stroomt met immigranten en asielzoekers.
Wil je toch voorkomen, dat er over 10 jaar alleen nog staanplaatsen zijn in Nederland, moet je nu het idee van het piramidespel laten varen, ten strijde trekken tegen de instroom van asielzoekers en immigranten, met het argument tegenover de wereld van onze overbevolking en daarna maatregelen nemen die de bevolkingsgroei afremmen. Voor het terugdringen van het geboorteoverschot, is een mogelijkheid het afschaffen van de kinderbijslag en belastingvoordelen voor derde en volgende kinderen. Een tweede maatregel, die hout snijdt en gunstig is voor onze overbevolking is het bevorderen van emigratie. Niet wachten op de EU want daar is niets van te verwachten. Het Oranje bewind heeft Nederland opgezadeld met een grote overbevolking, door geboorteoverschotten immigratie en asielzoekers. Wil je daar vanaf, zal eerste Oranje moeten worden weggestemd via een referendum voor de Republiek Nederland, met een President die gewoon zijn mond kan opendoen en zelf verantwoordelijk is voor zijn doen en laten.
Immigranten hebben we niet nodig om voort te bestaan, je zult dan wel zelf langer moeten doorwerken in je leven. Daar staat tegenover, dat er met het piramidespel van Klink helemaal geen ruimte om te leven overblijft.

2 opmerkingen:

Maarten van Rossum zei

Eerst wilde uw partij remigratie van allochtonen en nu wil uw partij emigratie van Nederlanders. Ik mag aannemen dat uw partij een leeg Nederland voorstaat? En gezien uw leeftijd, wie gaat er aan uw bed staan tzt?

Ben Van Herwijnen zei

@Maarten

De RMP wilde nooit remigratie van allochtonen, de partij wil wel de emigratie bevorderen. Logisch voor een overbevolkt land.

Een reactie posten